![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| здрасти на всички, моят въпрос е защо, когато съм отваряне EXE файл с Notepad, някои странни символи неразбран появят .. защото знам, EXE файл, се прави от 1 и 0 само .. защо тя не работи с Notepad? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Im не е програмист, така Не знам.
| |||
| |||
| Цитат:
Кажете ни какво се опитвам да направя, а може би и ние можем да предлагаме на правилното прилагане на употреба. |
|
| |||
| |||
| infact добре, аз съм просто любопитни, аз съм четене някои книги за компютърна архитектура и т.н., и всичко е голяма каша за мен .. аз се опитах да четат книги и търсене на Google, но аз все още не мога да разбера тези, EXE, DLL файлове др .. : (И не знам къде да се търси отговор .. в тези книги е написано, че EXE файл, се прави на едно и нули, но няма шанс да видите тази двоични данни с Notepad .. и други текстови редактор, това ме убива .. и дори когато се пише просто "здравей свят "програмата в C и се опитайте да го отворите с текстов редактор, виждам хиляди различни символи неразбран .. което е много странно, при условие, че цялата програма е няколко линии .. |