![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| ahoj všem, moje otázka je, proč, když jsem o otevření exe soubory s notepad, některé podivné nečitelné symboly vyskytují .. protože pokud vím, exe soubor je vyrobena z 1 a 0 to jen .. proč se nepracuje s notepad? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Im ne programátor so I dont vědět.
| |||
| |||
| Citace:
Řekněte nám, co se snaží dělat, a možná můžeme navrhnout správnou aplikaci používat. |
|
| |||
| |||
| infact dobře, jsem jen zvědavý, jsem čtení některých knih o architektuře počítače a tak dále, a všechno je pro mě velký bordel .. jsem se snažil číst knihy a vyhledávání Google, ale i stále nemůže pochopit exe, dll souborů atd. .. : (A nevíte, kde hledat odpověď .. V těchto knihách je napsáno, že exe soubor je vyrobena z jednoho a nuly, ale není žádná šance pro prohlížení tohoto binárních dat s notepad .. a ostatní textovém editoru, to mě zabíjí .. a když jsem napsal jednoduchý "hello world "Program v jazyce C a zkuste ji otevřete s textovým editorem, vidím tisíce různých nečitelné symboly .. což je velmi podivné, že celý program je pár řádků .. |