μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Exe Άνοιγμα με σημειωματάριο;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 13 Σεπ 2007, 16:25
Νέο Μέλος Ομάδα

Hi όλα, η ερώτησή μου είναι γιατί όταν είμαι άνοιγμα exe αρχεία με notepad, μερικά παράξενα σύμβολα δυσανάγνωστος συμβεί .. γιατί γνωρίζω, exe αρχείο είναι από 1 και 0 του μόνο .. γιατί αυτό δεν λειτουργεί με το σημειωματάριο;
Old 13 Σεπ 2007, 17:28
Ομάδα Δωρητών

Im δεν προγραμματιστής ώστε Ι dont ξέρτε.
Im απόσπαση απλώς να μάθετε γιατί στο διάολο θέλετε να δείτε EXEs με notepad.lol

Το σύστημά μου: Krlll

Processor (s):
Intel Q9550@4.33Ghz
Motherboard:
Gigabyte GA-EP45-UD3P
Μνήμες:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Κάρτα γραφικών (ες):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 κρατών)
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες hda
Hard Drive (s):
Λίγες lol 1650GB συνολικού
Optical Drive (s):
1xDVD PHILIPS DVD +-RW
Υπόθεση / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720W
Ψύξη:
Tuniq Tower 120
Network / Internet:
Dual Gigabit Ethernet
Monitor (ες):
Acer 22 "widescreen
Operating System (s):
Vista Ultimate X64
Old 13 Σεπ 2007, 17:31
Συντονιστής Ομάδας

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Krlll View Post
Im δεν προγραμματιστής ώστε Ι dont ξέρτε.
Im απόσπαση απλώς να μάθετε γιατί στο διάολο θέλετε να δείτε EXEs με notepad.lol
lol, δεν ήθελα να ρωτήσω, αλλά θέλουμε να ξέρουμε επίσης.

Πείτε μας τη γνώμη σας που προσπαθούμε να κάνουμε και ίσως να μπορούμε να προτείνουμε την ορθή εφαρμογή από τη χρήση.

Old 13 Σεπ 2007, 18:14
Νέο Μέλος Ομάδα

infact καλά, απλά είμαι περίεργος, είμαι ανάγνωση κάποια βιβλία σχετικά με την αρχιτεκτονική του υπολογιστή και ούτω καθεξής, και όλα είναι ένα μεγάλο μπέρδεμα για μένα .. έχω προσπαθήσει να διαβάσει βιβλία και αναζήτησης του Google, αλλά ακόμη δεν μπορώ να καταλάβω αυτές τις exe, dll κλπ. αρχεία .. : (Και δεν γνωρίζουν πού να ψάξετε για μια απάντηση ..
σε αυτά τα βιβλία είναι γραμμένο ότι ένα exe αρχείο είναι κατασκευασμένα από μία και μηδενικά, αλλά δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να δείτε αυτή την δυαδικά δεδομένα με σημειωματάριο .. και άλλων επεξεργασίας κειμένου, αυτό σκοτώνει μου .. ακόμα και όταν έγραψα ένα απλό "Hello World "πρόγραμμα σε C και να προσπαθήσουμε να το ανοίξετε με το πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου, βλέπω χιλιάδες διαφορετικά σύμβολα δυσανάγνωστος .. το οποίο είναι πολύ περίεργο, με την προϋπόθεση ότι το όλο πρόγραμμα είναι λίγες γραμμές ..
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.