![]() |
|
| |||
| |||
| Hi όλα, η ερώτησή μου είναι γιατί όταν είμαι άνοιγμα exe αρχεία με notepad, μερικά παράξενα σύμβολα δυσανάγνωστος συμβεί .. γιατί γνωρίζω, exe αρχείο είναι από 1 και 0 του μόνο .. γιατί αυτό δεν λειτουργεί με το σημειωματάριο; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Im δεν προγραμματιστής ώστε Ι dont ξέρτε.
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Πείτε μας τη γνώμη σας που προσπαθούμε να κάνουμε και ίσως να μπορούμε να προτείνουμε την ορθή εφαρμογή από τη χρήση. |
|
| |||
| |||
| infact καλά, απλά είμαι περίεργος, είμαι ανάγνωση κάποια βιβλία σχετικά με την αρχιτεκτονική του υπολογιστή και ούτω καθεξής, και όλα είναι ένα μεγάλο μπέρδεμα για μένα .. έχω προσπαθήσει να διαβάσει βιβλία και αναζήτησης του Google, αλλά ακόμη δεν μπορώ να καταλάβω αυτές τις exe, dll κλπ. αρχεία .. : (Και δεν γνωρίζουν πού να ψάξετε για μια απάντηση .. σε αυτά τα βιβλία είναι γραμμένο ότι ένα exe αρχείο είναι κατασκευασμένα από μία και μηδενικά, αλλά δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να δείτε αυτή την δυαδικά δεδομένα με σημειωματάριο .. και άλλων επεξεργασίας κειμένου, αυτό σκοτώνει μου .. ακόμα και όταν έγραψα ένα απλό "Hello World "πρόγραμμα σε C και να προσπαθήσουμε να το ανοίξετε με το πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου, βλέπω χιλιάδες διαφορετικά σύμβολα δυσανάγνωστος .. το οποίο είναι πολύ περίεργο, με την προϋπόθεση ότι το όλο πρόγραμμα είναι λίγες γραμμές .. |