![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Pozdrav svima, moje pitanje je zašto kada sam otvaranje exe datoteke sa notepad nekim čudnim simbolima nečitak dogodi .. jer kao JA znati, exe file je 1 i 0 samo .. zašto to ne rade sa notepad?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Im ne programer na taj način JA dont znati.
|
|||
|
|||
|
Quote:
Recite nam što pokušavate učiniti i možda bismo mogli predložiti odgovarajući program za korištenje. |
|
|
|||
|
|||
|
infact dobro, ja sam pravedan znatiželjan sam čitajući neke knjige o arhitekturi računala i tako dalje, i sve što je veliki nered za mene .. sam pokušao čitati knjige i pretraživanje google, ali ja još uvijek ne mogu razumjeti one exe, dll datoteke, itd. .. : (I ne znamo gdje da tražimo za odgovor ..
U tim knjigama je zapisano da je exe datoteka se sastoji od jedne i zeroes ali nema šanse da biste vidjeli ove binarne podatke s notepad .. i drugi uređivač teksta, to je ubojstvo mene .. pa čak i kad sam napisao jednostavno "Pozdrav svijetu "program u C i pokušate otvoriti ga za uređivanje teksta, vidim tisuće različitih simbola nečitak .. što je vrlo čudno, pod uvjetom da je cijeli program je nekoliko redaka .. |