![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hi all, a kérdés az, miért, mikor vagyok megnyitása exe fájlokat notepad, néhány furcsa olvashatatlan szimbólum előfordul .. mert én tudom, exe fájl tenni az 1 és 0 csak .. miért nem működik a jegyzettömb? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Im nem programmer so I dont know.
| |||
| |||
| Idézet:
Mondja el, mit is próbálok csinálni, és talán azt mutatják, a megfelelő alkalmazás használatát. |
|
| |||
| |||
| infact jól, csak kíváncsi vagyok, én vagyok olvasatban néhány könyvet a számítógépes architektúra és így tovább, és mindent egy nagy rendetlenség nekem .. én is próbáltam olvasni könyveket, és a Google keresőben, de még mindig nem értem ezeket exe, dll file, stb .. : (És nem tudja, hol kell keresni a választ .. ezekben a könyvekben van írva, hogy egy exe fájlt kell egy és a nulla, de nincs esélye, hogy ezt a bináris adatok notepad .. és más szövegszerkesztőt, ez megöl .. és még akkor is, amikor írtam egy egyszerű "helló világ "program, a C és próbálja megnyitni a szövegszerkesztő, látom ezer különböző olvashatatlan szimbólum .. ami nagyon furcsa, hogy az egész program néhány sorban .. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Kell másolnunk nevei 100's of Mappákból Jegyzettömbbe | pete21 | General Chat szoftver | 4 | 14. július 2009 04:21 |
| Hogyan kell megnyitni egy. PUB fájlt Open Office? | sagheer | Office & Applications | 1 | 6. június 2009 06:04 |
| Notepad + + Fájl ikonok Információk | Nikronius | A Windows operációs rendszerek | 3 | 24. március 2009 18:47 |
| Notepad + + | Mooseknuckle | General Chat szoftver | 1 | 1. július 2008 16:14 |
| Jegyzettömbbe Word teszi végéig sor hiányosságok .. Segíts kérlek! | gamerman64 | Office & Applications | 6 | 9. január 2008 18:35 |
| Téma eszközök | |
| |