mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Atidaryti exe su notepad?

Reply

Temos įrankiai
Old Rugsėjis 13, 2007, 16:25
Naujas Narys

Default Atidaryti exe su notepad?

Hi all, mano klausimas yra, kodėl kai aš atverti exe failus su Notepad, kažkokio keisto neįskaitomi simboliai atsiranda .. nes, kaip žinau, exe failą iš 1's and 0's only .. kodėl ji neveikia su notepad?
Old Rugsėjis 13, 2007, 17:28
Donorų grupės

Im ne programuotojas, kad i dont know.
Im just parašėte sužinoti, kodėl Hell norite peržiūrėti EXEs su notepad.lol

Mano sistema: Krlll

Procesorius (-iai):
Intel Q9550@4.33Ghz
Pagrindinė plokštė:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P
RAM atmintis:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Graphics Card (-ai):
Gainward 4870X2 (940 Core 840 MEM)
Garso plokštė:
Borto HDA
Kietasis diskas (-ai):
Keletą lol 1650GB viso
Optical Drive (s):
1xDVD Philips DVD +-RW
Case / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720W
Aušinimas:
Tuniq Tower 120
Tinklas / Internetas:
Dual Gigabit Ethernet
Monitorius (-ai):
Acer 22 "widescreen
Operacinė sistema (-os):
Vista x64 Ultimate
Old Rugsėjis 13, 2007, 17:31
Moderatorius Grupė

Citata:
Originally Posted by Krlll View Post
Im ne programuotojas, kad i dont know.
Im just parašėte sužinoti, kodėl Hell norite peržiūrėti EXEs su notepad.lol
Lol, aš noriu paklausti, bet ji nori žinoti, taip pat.

Pasakykite mums, ką bando daryti, o gal mes galime pasiūlyti tinkamą naudoti.

Old Rugsėjis 13, 2007, 18:14
Naujas Narys

gerai Iš tiesų, I'm just curious, man skaitant knygas apie kompiuterių architektūros ir taip toliau, ir viskas yra didelė netvarka už mane .. Aš bandė skaityti knygas ir atlikti paiešką Google, bet aš vis tiek negaliu suprasti tų exe, dll failus ir tt .. : (Ir nežino, kur ieškoti atsakymo ..
Šiose knygose parašyta, kad exe failas yra iš savo ir nuliais, tačiau nėra galimybės peržiūrėti šį dvejetainiai duomenys su notepad .. ir kitų tekstų redaktorių, tai nužudyti mane .. ir net kai parašiau paprasta "Hello world "programa, o C ir pabandykite jį atidaryti su teksto redaktoriumi, matau tūkstančiai skirtingų neįskaitomi simboliai .. kuri yra labai keista, su sąlyga, kad visa programa yra keletas eilučių ..
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Reikia nukopijuoti pavadinimai 100's, aplankų į Notepad pete21 BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 4 14 liepa 2009 04:21
Kaip atidaryti. PUB failo Open Office? sagheer Office Suites & Applications 1 6 birželis 2009 06:04
Notepad + + Failo Ikona Informacija Nikronius Windows "operacinės sistemos 3 Kovas 24, 2009 18:47
Notepad + + Mooseknuckle BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 1 1 liepa 2008 16:14
Užrašų Word daro eilutės pabaigos spragos .. Help please! gamerman64 Office Suites & Applications 6 9 sausis 2008 18:35
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.