![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi all, mano klausimas yra, kodėl kai aš atverti exe failus su Notepad, kažkokio keisto neįskaitomi simboliai atsiranda .. nes, kaip žinau, exe failą iš 1's and 0's only .. kodėl ji neveikia su notepad? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Im ne programuotojas, kad i dont know.
| |||
| |||
| Citata:
Pasakykite mums, ką bando daryti, o gal mes galime pasiūlyti tinkamą naudoti. |
|
| |||
| |||
| gerai Iš tiesų, I'm just curious, man skaitant knygas apie kompiuterių architektūros ir taip toliau, ir viskas yra didelė netvarka už mane .. Aš bandė skaityti knygas ir atlikti paiešką Google, bet aš vis tiek negaliu suprasti tų exe, dll failus ir tt .. : (Ir nežino, kur ieškoti atsakymo .. Šiose knygose parašyta, kad exe failas yra iš savo ir nuliais, tačiau nėra galimybės peržiūrėti šį dvejetainiai duomenys su notepad .. ir kitų tekstų redaktorių, tai nužudyti mane .. ir net kai parašiau paprasta "Hello world "programa, o C ir pabandykite jį atidaryti su teksto redaktoriumi, matau tūkstančiai skirtingų neįskaitomi simboliai .. kuri yra labai keista, su sąlyga, kad visa programa yra keletas eilučių .. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Reikia nukopijuoti pavadinimai 100's, aplankų į Notepad | pete21 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 4 | 14 liepa 2009 04:21 |
| Kaip atidaryti. PUB failo Open Office? | sagheer | Office Suites & Applications | 1 | 6 birželis 2009 06:04 |
| Notepad + + Failo Ikona Informacija | Nikronius | Windows "operacinės sistemos | 3 | Kovas 24, 2009 18:47 |
| Notepad + + | Mooseknuckle | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 1 | 1 liepa 2008 16:14 |
| Užrašų Word daro eilutės pabaigos spragos .. Help please! | gamerman64 | Office Suites & Applications | 6 | 9 sausis 2008 18:35 |
| Temos įrankiai | |
| |