mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Atvērt exe ar notepad?

Reply

Thread Tools
Old Septembris 13, 2007, 16:25
New Member Group

Default Atvērt exe ar notepad?

hi all, mans jautājums ir, kāpēc, kad es esmu atverot exe failu ar notepad, dīvainas nenolasāmiem simboli notiek .. jo kā es zinu, exe fails ir izgatavotas no 1's and 0's tikai .. kāpēc tā nedarbojas ar notepad?
Old Septembris 13, 2007, 17:28
Donors Group

Im nav programmētājs tik I dont know.
Im tikai norīkošanu, lai uzzinātu, kāpēc ellē, kuru vēlaties apskatīt EXEs ar notepad.lol

Mana sistēma: Krlll

Processor (s):
Intel Q9550@4.33Ghz
Motherboard:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P
RAM Operatīvā atmiņa:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Graphics Card (s):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 Mem)
Sound Card:
Borta HDA
Hard Drive (s):
Maz lol 1650GB kopā
Optical Drive (s):
1xDVD PHILIPS DVD +-RW
Case / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720W
Dzesēšana:
Tuniq Tower 120
Tīkla / Internets:
Dual Gigabit Ethernet
Monitor (s):
Acer 22 "Widescreen
Operating System (s):
Vista Ultimate X64
Old Septembris 13, 2007, 17:31
Moderator Group

Quote:
Originally Posted by Krlll View Post
Im nav programmētājs tik I dont know.
Im tikai norīkošanu, lai uzzinātu, kāpēc ellē, kuru vēlaties apskatīt EXEs ar notepad.lol
lol, es negribēju prasīt, bet tomēr vēlas zināt, arī.

Pastāsti mums, ko jūs mēģināt darīt, un varbūt mēs varam ieteikt atbilstošu piemērošanu izmantot.

Old Septembris 13, 2007, 18:14
New Member Group

labi infact, es vienkārši esmu ziņkārīgs, es esmu lasījums dažas grāmatas par datora uzbūvi un tā tālāk, un viss ir liels juceklis man .. esmu mēģinājis lasīt grāmatas un meklēt Google, bet es joprojām nevaru saprast kas exe, dll uc failus .. : (Un nezinu, kur meklēt atbildi ..
Šajās grāmatās ir rakstīts, ka exe fails ir izgatavots no viena's un nulles, bet nav iespējas apskatīt šo bināro datu notepad .. un citu tekstu redaktors, tas ir nogalināt mani .. un pat tad, kad es uzrakstīju vienkāršu "hello world "program in C un mēģināt atvērt ar teksta redaktoru, Es redzu tūkstošiem dažādu nenolasāmiem simboli .. kas ir ļoti dīvaini, ka visa programma ir dažas rindiņas ..
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.