![]() |
|
|
|||
|
|||
|
hi all, mans jautājums ir, kāpēc, kad es esmu atverot exe failu ar notepad, dīvainas nenolasāmiem simboli notiek .. jo kā es zinu, exe fails ir izgatavotas no 1's and 0's tikai .. kāpēc tā nedarbojas ar notepad?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Im nav programmētājs tik I dont know.
|
|||
|
|||
|
Quote:
Pastāsti mums, ko jūs mēģināt darīt, un varbūt mēs varam ieteikt atbilstošu piemērošanu izmantot. |
|
|
|||
|
|||
|
labi infact, es vienkārši esmu ziņkārīgs, es esmu lasījums dažas grāmatas par datora uzbūvi un tā tālāk, un viss ir liels juceklis man .. esmu mēģinājis lasīt grāmatas un meklēt Google, bet es joprojām nevaru saprast kas exe, dll uc failus .. : (Un nezinu, kur meklēt atbildi ..
Šajās grāmatās ir rakstīts, ka exe fails ir izgatavots no viena's un nulles, bet nav iespējas apskatīt šo bināro datu notepad .. un citu tekstu redaktors, tas ir nogalināt mani .. un pat tad, kad es uzrakstīju vienkāršu "hello world "program in C un mēģināt atvērt ar teksta redaktoru, Es redzu tūkstošiem dažādu nenolasāmiem simboli .. kas ir ļoti dīvaini, ka visa programma ir dažas rindiņas .. |