![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| ahoj všetkým, moje otázka je, prečo, keď som o otvorení exe súbory s notepad, niektoré podivné nečitateľné symboly vyskytujú .. pretože pokiaľ viem, exe súbor je vyrobená z 1 a 0 to len .. prečo sa nepracuje s notepad? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Im ne programátor so I dont vedieť.
| |||
| |||
| Citácia:
Povedzte nám, čo sa snaží robiť, a možno môžeme navrhnúť správnu aplikáciu používať. |
|
| |||
| |||
| infact dobre, som len zvedavý, jsem čítanie niektorých kníh o architektúre počítača a tak ďalej, a všetko je pre mňa veľký bordel .. som sa snažil čítať knihy a vyhľadávania Google, ale aj stále nemôže pochopiť exe, dll súborov atď .. : (A neviete, kde hľadať odpoveď .. V týchto knihách je napísané, že exe súbor je vyrobená z jedného a nuly, ale nie je žiadna šanca pre prehliadanie tohto binárnych dát s notepad .. a ostatné textovom editore, to ma zabíja .. a keď som napísal jednoduchý "hello world "Program v jazyku C a skúste ju otvorte s textovým editorom, vidím tisíce rôznych nečitateľné symboly .. čo je veľmi divné, že celý program je pár riadkov .. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Musieť skopírovať Názvy 100 rokov Šanony na Zápisník | pete21 | Všeobecné Software Chat | 4 | 14. júla 2009 04:21 |
| Ako otvoriť. PUB súboru v Open Office? | sagheer | Office & Aplikácie | 1 | 6. júna 2009 06:04 |
| Notepad + + súboru Icons Informácie | Nikronius | Operačné systémy Windows | 3 | 24. marca 2009 18:47 |
| Notepad + + | Mooseknuckle | Všeobecné Software Chat | 1 | 1. júla 2008 16:14 |
| Poznámkový blok Word je koniec riadku medzery .. Pomôžte, prosím! | gamerman64 | Office & Aplikácie | 6 | 9. januára 2008 18:35 |
| Thread Tools | |
| |