мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Ексе са Опен нотепад?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 13. сеп 2007, 16:25
Нови члан групе

Default Ексе са Опен нотепад?

Поздрав свима, моје питање је зашто када сам отварање ексе датотеке са нотепад неким чудним симболима нечитак догоди .. јер као ЈА кноткле, ексе филе је 1 и 0 само .. зашто то не раде са нотепад?
Old 13. сеп 2007, 17:28
Донаторска Група

Им не програмер на тај начин ЈА донт кноткле.
Им једноставно постављање да бисте сазнали зашто је, доврага желите прегледати ЕКСЕс са нотепад.лол

Мы Сыстем: Крллл

Процесор (и):
Интел К9550@4.33Гхз
Матичне плоче:
Гигабајт ГА-ЕП45-УД3П
РАМ меморија:
4кс2ГБ ОЦЗ Платинум ПЦ8500
Графичка картица (е):
Гаинуард 4870Кс2 (840 Цоре Мем 940)
Соунд Цард:
Онбоард хда
Тврди диск (и):
Неколико лол 1650ГБ укупно
Оптички погон (е):
1ксДВД Пхилипс ДВД +-РУ
Цасе / псу:
Антец 1200/Енермакс Инфинити 720У
Хлађење:
Туник Тоуер 120
Нетуорк / Интернет:
Двоструки Гигабит Етхернет
Монитор (е):
Ацер 22 "уидесцреен
Оперативни систем (е):
Виста Ултимате кс64
Old 13. сеп 2007, 17:31
Модератор / ица групе

Куоте:
Оригиналлы Постед бы Крллл View Post
Им не програмер на тај начин ЈА донт кноткле.
Им једноставно постављање да бисте сазнали зашто је, доврага желите прегледати ЕКСЕс са нотепад.лол
лол, ја не желим питати, али исто тако оскудица за кноткле.

Реците нам шта покушавате да урадите и можда бисмо могли предложити одговарајући програм за коришћење.

Old 13. сеп 2007, 18:14
Нови члан групе

инфацт добро, ја сам праведан знатижељан сам читајући неке књиге о архитектури рачунара и тако даље, и све што је велики неред за мене .. сам покушао читати књиге и претрагу гоогле, али ја још увек не могу разумети оне ексе, длл датотеке, итд .. : (И не знамо где да тражимо за одговор ..
У тим књигама је записано да је ексе датотека се састоји од једне и зероес али нема шансе да бисте видели ове бинарне податке са нотепад .. и други текст едитор, то је убиство мене .. па чак и кад сам написао једноставно "Поздрав свијету "програм у Ц и покушате отворити га за уређивање текста, видим хиљаде различитих симбола нечитак .. што је врло чудно, под условом да је цео програм је неколико редова ..
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Потреба За копирање имена од 100 година фасцикле за Нотепад пете21 Уопштено Софтуаре Цхат 4 14. јула 2009 04:21
Како отворити. Пуб датотеке у Оффице Опен? сагхеер Оффице & Апплицатионс 1 6. јуна 2009 06:04
Нотепад + + Филе Икона Информације Никрониус Уиндоус Оператинг Сыстемс 3 24 март 2009 18:47
Нотепад + + Моосекнуцкле Уопштено Софтуаре Цхат 1 1. јула 2008 16:14
Нотепад за Уорд чини крај линије празнине .. Помозите молим вас! гамерман64 Оффице & Апплицатионс 6 9 јануар 2008 18:35
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц