![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Поздрав свима, моје питање је зашто када сам отварање ексе датотеке са нотепад неким чудним симболима нечитак догоди .. јер као ЈА кноткле, ексе филе је 1 и 0 само .. зашто то не раде са нотепад? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Им не програмер на тај начин ЈА донт кноткле.
| |||
| |||
| Куоте:
Реците нам шта покушавате да урадите и можда бисмо могли предложити одговарајући програм за коришћење. |
|
| |||
| |||
| инфацт добро, ја сам праведан знатижељан сам читајући неке књиге о архитектури рачунара и тако даље, и све што је велики неред за мене .. сам покушао читати књиге и претрагу гоогле, али ја још увек не могу разумети оне ексе, длл датотеке, итд .. : (И не знамо где да тражимо за одговор .. У тим књигама је записано да је ексе датотека се састоји од једне и зероес али нема шансе да бисте видели ове бинарне податке са нотепад .. и други текст едитор, то је убиство мене .. па чак и кад сам написао једноставно "Поздрав свијету "програм у Ц и покушате отворити га за уређивање текста, видим хиљаде различитих симбола нечитак .. што је врло чудно, под условом да је цео програм је неколико редова .. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Потреба За копирање имена од 100 година фасцикле за Нотепад | пете21 | Уопштено Софтуаре Цхат | 4 | 14. јула 2009 04:21 |
| Како отворити. Пуб датотеке у Оффице Опен? | сагхеер | Оффице & Апплицатионс | 1 | 6. јуна 2009 06:04 |
| Нотепад + + Филе Икона Информације | Никрониус | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 24 март 2009 18:47 |
| Нотепад + + | Моосекнуцкле | Уопштено Софтуаре Цхат | 1 | 1. јула 2008 16:14 |
| Нотепад за Уорд чини крај линије празнине .. Помозите молим вас! | гамерман64 | Оффице & Апплицатионс | 6 | 9 јануар 2008 18:35 |
| Тхреад Тоолс | |
| |