![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Привіт всім, мій питання, чому, коли я відкриваю EXE-файли з блокнотом, якесь дивне відбувається нечитабельним символами .. бо я знаю, EXE-файлу складається з 1 і 0 .. тільки чому воно не працює з блокнот?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Їм не програміст так що я не знаю.
|
|||
|
|||
|
Цитата:
Розкажіть нам, що ви намагаєтеся робити і, може бути, ми можемо запропонувати правильне застосування у використанні. |
|
|
|||
|
|||
|
Infact добре, я просто цікаво, я читав кілька книжок з архітектури комп'ютера і так далі, і все більша безлад для мене .. я намагався читати книги і пошук Google, але я до сих пір не можу зрозуміти EXE, DLL т.д. файлами .. : (I не знаю, де шукати відповіді ..
У цих книгах написано, що EXE-файлу складається з однієї і нулі, але немає жодного шансу для перегляду цієї бінарних даних з .. блокнот і іншим текстовим редактором, це вбиває мене .. І навіть коли я написав просто "привіт світ Програма "в С і спробуйте відкрити його в текстовий редактор, я бачу тисячі різних нечитабельним символами .. що дуже дивно, за умови, що вся програма є кілька рядків .. |