![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Здравейте момчета,
Следваща година аз съм може би ще се поемат, както soundy в училище и ще използвам моя лаптоп за правиш добро от (вървят звука cues, аудио файлове, т.н.). Аз също се използват, когато играят в яма за задействане на MIDI cues (основно задействат глас да ме спаси около лов) на моята synth. Лаптопа е на път да се форматира да го избършете чисти сега съм уредени с новия ми компютър, и всичко това е изключено. Но въпросът е възникнала по отношение на това какво би било най-добрата ОС за използване на нея? Бих имат основни дяла с XP Home го Както и да е, но тогава по-малък дял (от кажем 10GB) за употреба в ямата и звук. Все пак, не мога да преценя, които да се използват - 2000 или XP Home. Той ще бъде на отделен дял и ще има всичко, с увреждания, освен аудио програми и няма да имате някакви AV софтуер и няма да бъде свързан към интернет. Така че, момчета - за какво се използва, или какво трябва да използвате и защо? XP Home 200 професионалисти? Част от мен е мисленето 2000, тъй като изискванията са по-малко и по-възрастните, така че е по-стабилна др Аз също забелязах, че използват 2000 съвсем малко по на запад край за движение звук. Благодаря, момчета Том АТРИБУТИ: Мислех, че бях по-добро състояние за няколко система спецификациите - 1.4GHZ Celeron M процесор с 512MB (скоро ще се 768MB) на RAM. Моята система: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Единствената причина, заради която би противоречало 2000 е ако спецификационен на машината е ниска.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Бих казал, с тези очила, иди с 2K, за да го правиш (знам, защото аз да го направя преди да напуснат училище) имате нужда от по-свободни работни МИГ е възможно, и XP може да използва до доста ресурси, така че ако имате 2000, използване, че аз не виждам никакъв проблем с не правя.
| |||
| |||
| Работата е там, че са били казал от професионалистите в бранша, че 2000 има и някои проблеми, USB и понякога забравя, че USB устройства са включени инча Машината дойдоха с XP Home, когато тя е била изпратени. Благодарности Том |
|
| |||
| |||
| Опитайте Linux
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| |||
| |||
| Опасявам се, че Linux не е вариант за софтуер да използвам е само на Windows, и аз наистина не искам да научиш нов софтуер. Аз не харесвам вървят по ВИНО било. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| IE 8 не се поддържа в тази операционна система | BreannaRice | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 0 | 19 Юни 2009 02:35 |
| Любим операционна система? | KanoakaVirus | Общи Софтуер Чат | 39 | 28 Март 2009 15:39 |
| Нова операционна система голям ден е близо! | tjpearson | Общи Софтуер Чат | 3 | 5-и парламентарен Дек 2007 01:46 |
| Операционна система и Рам | мегабайта | Процесори, дънни платки & RAM | 8 | 8 ноември 2007 16:34 |
| Какво е най-добрият Linux OS (операционна система) съществува? | nicene98 | Linux & Алтернативни OS | 3 | 30 март 2007 18:21 |
| Нишка Инструменти | |
| |