![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj kluci,
Příští rok jsem asi bude převzetí soundy jako ve škole, a musí používat svůj přenosný počítač k tomu zvuku z (běží zvuk tága, zvukové soubory atd.). Já se také používají, když se hraje v jámě na spuštění MIDI tága (v podstatě spoušť hlas mě zachránit myslivost kolem) na mých synth. Na notebooku je asi dostat naformátovaný na otřete jej čistým hned jsem vypořádávají s mým novým počítačem a všechno se to vypnout. Nicméně otázka, která nastala, co by bylo nejlepší OS použít na to? Chtěl bych mít hlavní oddíl s XP Home na ni tak jako tak, ale pak menší oblast (řekněme z 10gb) pro použití v jámě a zvuku. Nicméně, nemůžu rozhodnout, který použít - 2000 nebo XP home. To by bylo na samostatný oddíl a bude mít všechno, s výjimkou zdravotně postižených audio programů a nebudou mít žádný AV software a neměl by být připojen k internetu. Takže kluci - co používáte, nebo co bych měl použít a proč? XP Home 200 Professional? Část mě je myšlení 2000, protože požadavky jsou nižší, a to je starší, tak stabilnější atd. Také jsem si všiml, použití 2000 docela trochu v západním konci pro spuštění zvuku. Díky chlapi Tom EDIT: Myslel jsem lepší stav pár systému specifikace - 1.4GHZ procesor Celeron M s 512mb (brzy 768megabajt) RAM. Můj systém: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je jediný důvod, proč bych běžet 2000 je v případě, že parametry se strojem je nízká.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Řekla bych, s těmito parametry, jít s 2k, za to, že (já vím, protože jsem si to před opuštěním školy), které potřebujete jako lag-volné pracovní je to možné, a XP lze použít až docela dost zdrojů, tak máte-li 2000, používat to, že nevidím žádné problémy s neděláme.
| |||
| |||
| Ta věc je, že jsem si řekl, profesionálové v průmyslu, že 2000 má nějaké problémy s USB a někdy zapomíná, že zařízení USB jsou zapojené palců Stroj přišel s XP Home, kdy bylo odesláno. Díky Tom |
|
| |||
| |||
| Vyzkoušejte Linux
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Obávám se, Linux není možnost, jak tento software používat je pouze pro Windows, a nemám opravdu chtějí učit nový software. I don't vymyšleného běží pod VINAŘSKÝCH buď. |