![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Γεια σας παιδιά,
Τον επόμενο χρόνο, είμαι κατά πάσα πιθανότητα θα αναλάβει ως soundy στο σχολείο και να κάνουν χρήση φορητού υπολογιστή μου για να γίνει ήχος από (τη λειτουργία του υγιούς νύξεις, αρχεία ήχου κ.λπ.). Θα πρέπει επίσης να χρησιμοποιούν, όταν παίζουν στην τάφρο για να δώσει το έναυσμα για την MIDI νύξεις (ουσιαστικά το έναυσμα για να αποθηκεύσετε φωνή μου γύρω από το κυνήγι) για synth μου. Ο φορητός υπολογιστής είναι περίπου για να διαμορφωθεί για να σκουπίσετε καθαρό τώρα είμαι διακανονίζονται με την νέα μου υπολογιστή και τα πάντα θα είναι απενεργοποιημένη. Ωστόσο το θέμα έχει ανακύψει ως προς το ποιο θα είναι το καλύτερο λειτουργικό σύστημα για χρήση σε αυτό; Θα έχουν ένα κύριο διαμέρισμα με XP σπίτι σε αυτό έτσι κι αλλιώς, αλλά στη συνέχεια ένα μικρότερο διαμέρισμα (του πω 10GB) για χρήση στην τάφρο και ήχου. Ωστόσο, δεν μπορώ να αποφασίσει ποια να χρησιμοποιήσει - 2000 ή XP σπίτι. Θα ήταν σε ξεχωριστό διαμέρισμα και θα έχει τα πάντα εκτός από τα άτομα με ειδικές ανάγκες προγράμματα ήχου και δεν θα έχει καμία AV λογισμικού και δεν θα είναι συνδεδεμένος στο διαδίκτυο. Έτσι παιδιά - τι χρήση ή τι πρέπει να χρησιμοποιήσω και γιατί; XP Home Επαγγελματικό 200? Μέρος της σκέψης μου είναι του 2000, διότι οι απαιτήσεις είναι λιγότερες και είναι μεγάλα τόσο πιο σταθερή κλπ. Έχω παρατηρήσει επίσης ότι χρήση 2000 αρκετά πράγματα στην δυτική άκρη για τη λειτουργία ήχου. Ευχαριστώ παιδιά Tom EDIT: Νόμιζα ότι είχα καλύτερη κατάσταση δυο σύστημα specs - 1.4GHZ Celeron M επεξεργαστή με 512MB (σύντομα θα 768MB) RAM. Το σύστημά μου: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ο μόνος λόγος που θα εκτελέσετε εάν το 2000 είναι spec του μηχανήματος είναι χαμηλή.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα έλεγα, με αυτές τις προδιαγραφές, μεταβείτε με 2k, γι 'αυτό (το ξέρω γιατί το έκανε αυτό πριν από την αναχώρηση από το σχολείο) θα πρέπει ως lag-free εργασίας του δυνατού, και XP μπορούν να χρησιμοποιούν μέχρι πολλή πόρων, ώστε αν έχετε το 2000, ότι η χρήση, δεν βλέπω κανένα πρόβλημα με το να μην κάνει.
| |||
| |||
| Το θέμα είναι ότι έχει πει υπέρ της βιομηχανίας ότι το 2000 έχει κάποια προβλήματα USB και μερικές φορές ξεχνά ότι οι συσκευές USB είναι συνδεδεμένο in. Η μηχανή ήρθε με XP Home κατά την αποστολή. Ευχαριστώ Tom |
|
| |||
| |||
| Δοκιμάστε το Linux
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| |||
| |||
| Φοβάμαι ότι το Linux δεν είναι επιλογή, όπως το λογισμικό που χρησιμοποιώ είναι τα παράθυρα μόνο, και δεν θέλουν να μάθουν νέο λογισμικό. Δεν fancy λειτουργία είτε υπό ΚΡΑΣΙΟΥ. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| IE 8 δεν υποστηρίζεται σε αυτό το λειτουργικό σύστημα | BreannaRice | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 0 | 19 Ιουν 2009 02:35 |
| Αγαπημένο Λειτουργικό Σύστημα; | KanoakaVirus | Γενικά Λογισμικό Chat | 39 | 28 Μαρ 2009 15:39 |
| Νέο λειτουργικό σύστημα μεγάλη μέρα είναι κοντά! | tjpearson | Γενικά Λογισμικό Chat | 3 | 5 Δεκ. 2007 01:46 |
| Λειτουργικό Σύστημα και Ram | megabyte | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 8 | 8 Νοε 2007 16:34 |
| Ποιο είναι το καλύτερο linux OS (Λειτουργικό σύστημα) υπάρχει; | nicene98 | Linux & Εναλλακτικές OS | 3 | 30 Μαρ 2007 18:21 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |