![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Hi guys,
A következő évben valószínűleg én leszek átvéve a soundy az iskolában, és az én laptop ennek hangot (fut a hang célzásokra, audio fájlok, stb.) Én akkor is használ, ha játszik a gödör előhíváshoz a MIDI célzásokra (alapvetően küszöbár a hang, hogy mentse meg a vadászat körül) én Synth. A laptop van szó, hogy törölje el formázott tiszta most kialakult az új számítógépet, és mindent le azt. Ugyanakkor felmerült az a kérdés, hogy mi lenne a legjobb operációs rendszer használata benne van? Volna a fő partíciót XP Home van egyébként, de akkor egy kisebb partíciót (mondjuk a 10GB) használata a gödörbe, és megbízható. Azonban, nem tudom eldönteni, hogy használat - 2000 vagy XP home. Érdemes lenne egy külön partícióra, és mindent, kivéve a fogyatékos audio programok és nem lett volna AV szoftver, és nem kapcsolódik az internethez. Szóval srácok - mit használja vagy mit érdemes használni, és miért? XP Home 200 Szakmai? Rész rám is gondolt, mert a 2000 követelmények kevésbé, és ez az idősebb így stabilabb stb Azt is észrevettem, hogy egészen 2000 használja egy kicsit a West End a futó hang. Thanks guys Tom Edit: hittem jobb állapotban pár rendszer specs - 1.4GHZ Celeron M processzor 512 MB (hamarosan 768MB) RAM. My System: #
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Az egyetlen ok, amiért 2000-ben lenne, ha a spec a gép alacsony.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Azt mondják, ezeket a szemüveg, akkor a 2k, ezt, hogy (tudom, mert én szoktam előtt elhagyják az iskolát), akkor a lag mentes munkakörnyezet lehetséges, és XP használhatja fel elég sok a források, így a Ha már 2000-ben használja, hogy én nem látok semmilyen problémát nem csinál.
|
|||
|
|||
|
Az a helyzet, már mondta, profik az iparban, hogy 2000 van pár USB problémák és néha elfelejti, hogy az USB-eszközök vannak csatlakoztatva hüvelyk
A gép jött XP Home, amikor szállították. Köszönöm Tom |
|
|
|||
|
|||
|
Próbáld ki a Linux
|
|||
|
|||
|
Attól tartok, a Linux nem alternatíva, mint a szoftvert használom a Windows csak, és nem igazán akar tanulni az új szoftvert. Én nem hiszem futó WINE alatt sem.
|