![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| היי חבר 'ה,
בשנה הבאה אני כנראה הולך להיות משתלטים soundy כמו בבית הספר, ולא תחול על שימוש הנייד שלי עושה רעש מ (מפעיל את cues קול, קבצי שמע וכו '). אני יהיה גם להשתמש בו בעת ששיחק על מנת להפעיל את גומץ MIDI cues (בעצם להפעיל את קולו על מנת להציל אותי לצוד מסביב) על אזור synth. את הנייד הוא עומד לקבל את הפורמט כדי לנגב את זה נקי עכשיו אני מסודר עם המחשב החדש שלי והכל זה ממני. אולם השאלה היא arisen על מה תהיה מערכת ההפעלה הטובה ביותר להשתמש בו? הייתי עיקרי מחיצה עם XP Home על זה בכלל, אבל אז המחיצה קטנה (של 10GB לומר) לשימוש את גומץ ויציב. עם זאת, אני לא יכול להחליט להשתמש בהם - 2000 או XP Home. זה יהיה על מחיצה נפרדת ואת היה הכל מלבד מושבת השמע תוכניות ולא היה כל תוכנת AV לא יהיה מחובר לאינטרנט. אז חבר 'ה - מה אתה משתמש או מה אני צריך להשתמש ומדוע? XP Home 200 מקצועי? חלק ממני חושב 2000 בגלל הדרישות פחות והוא ישן יותר, כך יותר יציב וכו 'יש לי גם שם לב שהם משתמשים 2000 די קצת בגדה סוף להפעלת קול. תודה, חבר 'ה טום ערוך: אני חשבתי שהיה טוב יותר למדינה כמה מערכת מפרט - ז מעבד Celeron 1.4GHZ עם 512MB (בקרוב יהיה 768MB) של זיכרון RAM. המערכת שלי: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הסיבה היחידה שאני מפעיל 2000 היא אם spec של המחשב הוא נמוך.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הייתי אומר, עם מפרט אלה, ללכת עם 2k, בשביל לעשות זאת (אני יודע, כי הייתי עושה את זה לפני היציאה לבית הספר) עליך כמו פושע ללא עבודה, ככל שניתן, ו XP יכול להשתמש בעד די הרבה משאבים, כל כך אם יש לך 2000, כי השימוש, אני לא רואה שום בעיה עם לא עושה.
| |||
| |||
| העניין הוא, שאני כבר אמר לפי Pros בתעשייה כי יש כ 2000 USB בעיות ולפעמים שוכח כי התקני ה-USB הם פקוק למערכת המכונה הגיע עם XP Home כשזה היה shipped. תודה טום |
|
| |||
| |||
| נסה לינוקס
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| |||
| |||
| לצערי לינוקס היא לא אפשרות שכן היא תוכנה אני משתמש ב-Windows בלבד, ואני לא באמת רוצה ללמוד תוכנה חדשה. אני לא פועל תחת אשליה או יין. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| IE 8 אינה נתמכת על מערכת ההפעלה | BreannaRice | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 0 | 19th יוני 2009 02:35 |
| מועדף מערכת הפעלה? | KanoakaVirus | כללי תוכנות צ 'אט | 39 | -28 מרץ 2009 15:39 |
| מערכת ההפעלה החדשה יום גדול קרוב! | tjpearson | כללי תוכנות צ 'אט | 3 | ה -5 בחודש דצמבר 2007 01:46 |
| מערכת ההפעלה ואת ראם | מגה | CPUs, Motherboards & RAM | 8 | 8 נובמבר 2007 16:34 |
| מה היא מערכת ההפעלה הטובה ביותר לינוקס (מערכת הפעלה) יש? | nicene98 | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 3 | 30 מרץ 2007 18:21 |
| שרשרת כלים | |
| |