![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi guys,
W przyszłym roku mam prawdopodobnie będzie przejęcie soundy w szkole, jak i korzystać z mojego laptopa w tym dźwięków (działa dźwięk repliki, pliki audio, itp.). Ja również go podczas zabawy w boksie powodować MIDI repliki (zasadniczo powodować głosu zapisać mnie polowanie okolice) na moim synth. Laptop ma zamiar uzyskać sformatowany ocierać to teraz czysta Jestem rozliczane z moim nowym komputerze i wszystko to jest wyłączony. Jednak pojawiły się pytania, co byłoby najlepszym OS korzystać na nim? Chciałbym mieć główną partycję z XP Home sprawie it anyway, ale mniejszej partycji (z powiedzieć 10GB) do użytku w kopalniach i dźwięku. Jednakże, nie mogę zdecydować, które do użytku - 2000 lub XP Home. Byłoby na osobnej partycji i wszystko wyłączone z wyjątkiem programów audio i nie miałby żadnych AV oprogramowanie i nie byłby podłączony do internetu. Więc chłopaki - czego używasz lub co powinno się używać i dlaczego? XP Home 200 Professional? Część mnie myśli 2000, ponieważ wymagania są mniejsze i jest to bardziej stabilne starszymi itp. Mam również zauważyli oni używać 2000 sporo w zachodnim końcu na prowadzenie dźwięku. Dzięki chłopaki Tomek EDIT: Myśli miałem lepszego stanu para systemu specyfikacją - 1.4GHz z procesorem Celeron M 512 (wkrótce 768MB) pamięci RAM. My System: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jedynym powodem I byłoby sprzeczne 2000 jest spec od jeśli maszyna jest niski.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Chciałbym powiedzieć, z tymi specyfikacjami, idź z 2k, w tym, że (wiem, bo kiedyś to zrobić przed opuszczeniem szkoły) należy jak lag wolne pracy, jak to możliwe, i XP można użyć nawet całkiem sporo zasobów, a więc jeśli masz 2000, użyj, że nie widzę żadnych problemów z tego nie robić.
| |||
| |||
| Rzecz jest, byłem poinformowany przez profesjonalistów w branży, że 2000 ma pewne problemy z USB, a czasami zapomina, że urządzenia USB są podłączone cala Maszyna wraz z XP Home, kiedy to został wysłany. Dzięki Tomek |
|
| |||
| |||
| Spróbuj Linux
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Obawiam się, że Linux nie jest możliwe, jak mogę używać oprogramowania jest tylko Windows, a ja naprawdę nie chce uczyć się nowego oprogramowania. I don't fancy działa zarówno pod WINE. |
![]() |
|
| Zakładki |