mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Sisteme de operare Windows

Register

Ce sistem de operare?

Reply

Thread Tools
Old 12 mai 2008, 10:08
Grupul de donator

Default Ce sistem de operare?

Salut baieti,

Anul viitor sunt, probabil, va fi preluarea soundy ca la şcoală şi trebuie să utilizeze sistemul meu laptop pentru a face un sunet de la (să fie difuzate de sunet cues, fisiere audio etc.) Eu sunt, de asemenea, folosind-o atunci când joacă în groapă pentru a pune în mişcare de MIDI cues (practic declanşa de voce pentru a-mi salva de vânătoare în jurul) pe synth.

Laptopul este pe cale de a obţine formatate pentru a şterge-l curat acum sunt soluţionate cu noul meu calculator şi totul este în afara acestuia. Cu toate acestea, problema a apărut ca la ceea ce ar fi cel mai bun sistem de operare pentru a folosi pe el? Aş avea o partiţie principale cu XP Home pe el, oricum, dar apoi o partiţie mai mici (de spus 10GB) pentru utilizarea în groapă şi sunet. Cu toate acestea, nu pot decide care să folosească - 2000 sau XP Home. Ar fi pe o partiţie separată şi totul ar fi persoane cu excepţia audio programe şi nu ar avea nici un AV software-ul şi nu va fi conectat la Internet.

Deci, băieţi - Ce vrei să utilizeze sau ceea ce ar trebui sa folosesc si de ce?

XP Home
200 Professional?

O parte din mine se gandeste 2000, deoarece cerinţele sunt mai puţin şi este mai în vârstă atât de mult mai stabil etc Am observat de asemenea, se utilizează 2000 destul de puţin în West End pentru rularea de sunet.

Multumesc baieti

Tom

EDIT: că am stat mai bine o pereche de sistem specs - 1.4GHZ Celeron M procesor cu 512MB (în curând să fie 768MB) de RAM.

Sistemul meu: #

Procesor (e):
Intel Q6600
Plăci de bază:
MSI P6N SLI V2
Memorie RAM:
2 GB DDR2 PC6400 pirat
Placă grafică (e):
XFX Nvidia 8600GTS 512MB
Placă de sunet:
Integrat 8 Canal
Hard Drive (e):
Samsung 320GB S-ATA 7200rpm
Optical Drive (e):
LG LightScribe
Cauza / PSU:
Thermaltake Soprana & Toughpower 750W
Răcire:
Stock
Network / Internet:
Wireless
Monitor (e):
Samsung Syncmaster 931BW 19 "
Sistem de operare (e):
Windows XP Professional SP3
Old 12 mai 2008, 10:19
Administrator Group

Singurul motiv pentru care am ar fi 2000 este în cazul în care spec. de masina este scăzută.

Sistemul meu: Hybr! D

Procesor (e):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Plăci de bază:
HP nForce 560
Memorie RAM:
2 GB DDR2 PC2-5300
Placă grafică (e):
Nvidia 7150M la bord integrat
Placă de sunet:
5-1 la bord integrat
Hard Drive (e):
250GB 5400rpm SATA300
Optical Drive (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Cauza / PSU:
Stock HP
Răcire:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Virgine cablu
Monitor (e):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Sistem de operare (e):
Windows 7 Ultimate pe 32 de biţi
Old 12 mai 2008, 10:22
Grupul de donator

Aş spune, cu cele specs, merge cu 2k, pentru a face asta (stiu pentru ca am folosit pentru a face acest lucru, înainte de a pleca la şcoală), aveţi nevoie ca lag-free de lucru ce este posibil, şi XP poate utiliza până destul de multe resurse, asa ca Dacă aveţi 2000, care utiliza, nu văd nici o problemă cu care nu faci.

Sistemul meu: În primul rând OC

Procesor (e):
Intel E2180@2.85
Plăci de bază:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Memorie RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Placă grafică (e):
Gainward ATI 3850
Placă de sunet:
la bord
Hard Drive (e):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
Optical Drive (e):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Cauza / PSU:
Pirat VX450
Răcire:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
la bord / presupune 10Meg virgin cablu
Monitor (e):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Sistem de operare (e):
XP Home
Old 12 mai 2008, 10:24
Grupul de donator

Chestia e, mi sa spus de profesionisti din industria în care 2000 a USB unele probleme şi, uneori, uită că dispozitivele USB sunt conectat inch

Masina a venit cu XP Home, atunci când a fost livrat.

Mulţumesc

Tom
Old 12 mai 2008, 14:06
Grupul de donator

Încearcă Linux

Old 12 mai 2008, 14:20
Grupul de donator

Mă tem că Linux nu este o opţiune a software-ului ca să folosesc Windows este doar, iar eu nu prea doresc să înveţe nou software. Nu-mi plăcea să fie difuzate sub WINE fie.
Reply

Register

Marcaje