![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Salut baieti,
Anul viitor sunt, probabil, va fi preluarea soundy ca la şcoală şi trebuie să utilizeze sistemul meu laptop pentru a face un sunet de la (să fie difuzate de sunet cues, fisiere audio etc.) Eu sunt, de asemenea, folosind-o atunci când joacă în groapă pentru a pune în mişcare de MIDI cues (practic declanşa de voce pentru a-mi salva de vânătoare în jurul) pe synth. Laptopul este pe cale de a obţine formatate pentru a şterge-l curat acum sunt soluţionate cu noul meu calculator şi totul este în afara acestuia. Cu toate acestea, problema a apărut ca la ceea ce ar fi cel mai bun sistem de operare pentru a folosi pe el? Aş avea o partiţie principale cu XP Home pe el, oricum, dar apoi o partiţie mai mici (de spus 10GB) pentru utilizarea în groapă şi sunet. Cu toate acestea, nu pot decide care să folosească - 2000 sau XP Home. Ar fi pe o partiţie separată şi totul ar fi persoane cu excepţia audio programe şi nu ar avea nici un AV software-ul şi nu va fi conectat la Internet. Deci, băieţi - Ce vrei să utilizeze sau ceea ce ar trebui sa folosesc si de ce? XP Home 200 Professional? O parte din mine se gandeste 2000, deoarece cerinţele sunt mai puţin şi este mai în vârstă atât de mult mai stabil etc Am observat de asemenea, se utilizează 2000 destul de puţin în West End pentru rularea de sunet. Multumesc baieti Tom EDIT: că am stat mai bine o pereche de sistem specs - 1.4GHZ Celeron M procesor cu 512MB (în curând să fie 768MB) de RAM. Sistemul meu: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Singurul motiv pentru care am ar fi 2000 este în cazul în care spec. de masina este scăzută.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aş spune, cu cele specs, merge cu 2k, pentru a face asta (stiu pentru ca am folosit pentru a face acest lucru, înainte de a pleca la şcoală), aveţi nevoie ca lag-free de lucru ce este posibil, şi XP poate utiliza până destul de multe resurse, asa ca Dacă aveţi 2000, care utiliza, nu văd nici o problemă cu care nu faci.
| |||
| |||
| Chestia e, mi sa spus de profesionisti din industria în care 2000 a USB unele probleme şi, uneori, uită că dispozitivele USB sunt conectat inch Masina a venit cu XP Home, atunci când a fost livrat. Mulţumesc Tom |
|
| |||
| |||
| Încearcă Linux
__________________ Cred că am o semnătură, de aceea am exista! Cred că o mai mare fiind a-mi ca o semnatura ... |
|
| |||
| |||
| Mă tem că Linux nu este o opţiune a software-ului ca să folosesc Windows este doar, iar eu nu prea doresc să înveţe nou software. Nu-mi plăcea să fie difuzate sub WINE fie. |
![]() |
|
| Marcaje |