![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj kluci,
Budúci rok som asi bude prevzatie sound ako v škole, a musí používať svoj prenosný počítač k tomu zvuku z (beží zvuk tága, zvukové súbory, atď). Já sa tiež používajú, keď sa hrá v jame na spustenie MIDI tága (v podstate spúšť hlas ma zachrániť poľovníctvo okolo) na mojich synth. Na notebooku je asi dostať naformátovaná na otrite ho čistým hned jsem vysporadúvajú s mojím novým počítačom a všetko sa to vypnúť. Však otázka, ktorá nastala, čo by bolo najvýhodnejšie OS použiť na to? Chcel by som mať hlavný oddiel s XP Home na ňu tak ako tak, ale potom menšie stredisko (povedzme z 10GB) pre použitie v jame a zvuku. Avšak, nemôžem rozhodnúť, ktorý použiť - 2000 alebo XP home. To by bolo na samostatný oddiel a bude mať všetko, s výnimkou zdravotne postihnutých audio programov a nebudú mať žiadny AV software a nemal by byť pripojený k internetu. Takže chlapci - čo používate, alebo čo by som mal použiť a prečo? XP Home 200 Professional? Časť mě je myslenie 2000, pretože požiadavky sú nižšie, a to je starší, tak stabilnejší atď Tiež som si všimol, použitie 2000 docela trochu v západnom konci pre spustenie zvuku. Vďaka chlapi Tom EDIT: Myslel som lepší stav pár systému špecifikácie - 1.4GHz procesor Celeron M s 512mb (čoskoro 768megabajt) RAM. Môj systém: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je jediný dôvod, prečo by som plynúť 2000 je v prípade, že parametre sa strojem je nízka.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Povedala by som, s týmito parametrami, ísť s 2k, za to, že (já vím, protože jsem si to pred opustením školy), ktoré potrebujete ako lag-voľné pracovné je to možné, a XP je možné použiť až docela dost zdrojov, tak máte-li 2000, používať to, že nevidím žiadne problémy s nerobíme.
| |||
| |||
| Ta vec je, že som si povedal, profesionáli v priemysle, že 2000 má nejaké problémy s USB a niekedy zabúda, že zariadenie USB sú zapojené palcov Stroj prišiel s XP Home, keď bolo odoslané. Vďaka Tom |
|
| |||
| |||
| Vyskúšajte Linux
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Obávam sa, Linux nie je možnosť, ako tento softvér používať je len pre Windows, a nemám naozaj chcú učiť nový softvér. Nechcem vymysleného beží pod VINÁRSKYCH buď. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| IE 8 nie je na tento operačný systém | BreannaRice | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 0 | 19. júna 2009 02:35 |
| Obľúbený operačný systém? | KanoakaVirus | Všeobecné Software Chat | 39 | 28. marca 2009 15:39 |
| Nový operačný systém veľký deň sa blíži! | tjpearson | Všeobecné Software Chat | 3 | 5. decembra 2007 01:46 |
| Operačný systém a Ram | megabyte | Procesory, základné dosky & RAM | 8 | 8. november 2007 16:34 |
| Aký je najlepší Linux OS (Operačný systém) je? | nicene98 | Linux & Alternatívne OS | 3 | 30. marca 2007 18:21 |
| Thread Tools | |
| |