![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Бок момачки,
Идуће године сам вероватно ће се окупирање соунды као у школи, те ће користити свој лаптоп за обављање звука од (изводе звука цуес, аудио датотеке и сл). Ја ћу се такође користи кад свира у јаму да покренути МИДИ цуес (у основи окидач глас да сте ме лов око) на мој сынтх. Преносни је да се обликују како би га обришите чистим сад сам решити са својом новом рачунару и све што је изван њега. Но питање је настала као што би био најбољи ОС за коришћење на њему? Ја би имао главну партицију са КСП Хоме на њој свеједно, али онда мању партицију (10ГБ, рецимо) за коришћење у јаму и звука. Међутим, не могу да одлучи који користите - 2000 или КСП хоме. Било би на засебној партицији и све би се онемогућио осим аудио програме и не би било који АВ софтвер и неће бити повезани на интернет. Стога момци - Шта ви користите или шта би требало да користите и зашто? КСП Хоме 200 Профессионал? Дио мене је размишљање 2.000 захтева, јер су мање и то је старија тако стабилнији и сл Такође сам приметио да користите 2000 прилично мало на западном крају за покретање звук. Хвала момци Том Едит: мислио ЈА је боље државне пар систем наочаре - 1.4ГХЗ Целерон М процесор са 512МБ (ускоро бити 768МБ) оф РАМ. Мы Сыстем: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Једини разлог бих покренути 2000 је ако спец за Машина је низак.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Рекао бих, са онима који су наочаре, иди са 2К, за тај (знам јер сам то учинити пре напуштања школе) које су вам потребне како лаг-фрее радити као могућ, и КСП може да користи највише прилично много ресурса, тако да ако имате 2000, коришћење тога, не видим било каквих проблема са не радите.
| |||
| |||
| Ствар је, имам је рекао прос у индустрију да 2000 има неке проблеме и УСБ понекад заборавља да УСБ уређаји су прикључена у. Машина је дошла са КСП Хоме, када је испоручен. Хвала Том |
|
| |||
| |||
| Пробај Линукс
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| |||
| |||
| Бојим се да Линукс није опција као што је софтвер Користим је само за Уиндоус, а ја не желим научити нови софтвер. И дон'т фанцы изводи под ВИНА оба. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| ИЕ 8 није подржано на овај оперативни систем | БреаннаРице | Уеб Броусерс & ФТП Клијенти | 0 | 19. јуна 2009 02:35 |
| Омиљени оперативног система? | КаноакаВирус | Уопштено Софтуаре Цхат | 39 | 28 март 2009 15:39 |
| Нови оперативни систем велики дан је близу! | тјпеарсон | Уопштено Софтуаре Цхат | 3 | 5 децембар 2007 01:46 |
| Оперативни систем и Рам | мегабајта | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 8 | 8 новембар 2007 16:34 |
| Која је најбоља Линукс ОС (оперативни систем) постоји? | ницене98 | Линукс ОС и алтернативна | 3 | 30 март 2007 18:21 |
| Тхреад Тоолс | |
| |