![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Merhaba çocuklar,
Herhalde gidiyorum önümüzdeki yıl okula soundy ve üzerine ayırdığınız için ses yapıyor için dizüstü kullanacağım (ses cues çalışan, ses dosyaları vb.) Ben de çukura çalarken MIDI cues tetiklemek için (temel) benim synth beni çevresinde avcılık kaydetmek için ses tetiği kullanmadan olacaktır. Dizüstü bilgisayarın hakkında şimdi benim yeni bilgisayar ve herşeyi yerleşmiş pm temiz silmek için biçimlendirilmiş almak için bu kapalıdır. Ancak, soru ne kullanım için en iyi işletim sistemi olacaktır olarak arisen var? Ben yine, ama o zaman daha küçük bir bölümü (bir 10GB söylüyorlar) çukura ve ses kullanmak için üzerine XP Home ile ana bölüme sahip olacak. Ancak, hangi kullanımı - karar değildir 2000 veya XP ev. Bu ayrı bir bölüm ve olurdu ses programları dışında herşeyi devre dışı bıraktık ve herhangi bir AV yazılımı olmayan ve internete bağlı değildir. Yani çocuklar - ne kullanmak veya ne kullanmalıyım ve neden var? XP Home 200 Profesyonel? Bana bir kısmı 2000 düşünüyor çünkü gereksinimleri daha az ve çok gibi ben de bu sesi çalıştırmak için batı sonunda yeraldığını 2000 kullanmak fark etmişsinizdir istikrarlı eski. Teşekkürler çocuklar Tom EDIT: Düşünce Ben sistem özellikleri bir çift - 512MB ile 1.4GHz Celeron M işlemci (yakında 768MB olması daha iyi devlet vardı) RAM. Benim Sistemi: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eğer makinenin spec düşük ben 2000 aday olacağını tek neden.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben, bu özellikleri ile, 2k ile, çünkü bunu yapmak için okul ayrılmadan önce kullanılan (biliyorum yaptığını yapmak) olarak gecikme-olabildiğince serbest çalışma gerekir söyleyebilirim, ve XP böylece kaynaklarının oldukça kadar kullanabilirsiniz Eğer kullanıyorsanız, ben yapmıyorum herhangi bir sorun görmüyorum 2000.
| |||
| |||
| Şey, ben sektörünün 2000 ve USB sorunu var bazen USB aygıtları takılı olduğunu unutuyor olarak profesyoneller tarafından söyledim olması Makine XP Home zaman sevk ile geldi. Teşekkürler Tom |
|
| |||
| |||
| Linux'u deneyin
__________________ Ben bir imza pm nedenle ben var sanıyorsun! Daha yüksek olan bir imza olarak yaz inanıyoruz ... |
|
| |||
| |||
| Linux korkuyor yaşıyorum kullanmalıyım yazılım gibi bir seçenek değildir, sadece ve gerçekten yeni yazılım öğrenmek istiyorsunuz pencerelerini. Ben Wine altında da çalışan fantezi değildir. |
![]() |
|
| Bookmarks |