![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Привіт хлопці,
Наступного року я, ймовірно, буде Taking Over Soundy як в школі, і повинна використовувати свій ноутбук для робить звук (звук працює київ, аудіо і т.д. файли). Я буду також використовувати його при грі в яму, щоб ініціювати MIDI сигнали (в основному ініціювати голосом, щоб врятувати мене бажання навколо) на моєму синтезаторі. Ноутбук збирається отримати відформатований для протріть його чистою тепер я оселився з мого нового комп'ютера, і все це поза ним. Однак виникає питання щодо того, що було б краще використовувати ОС на ньому? Я би основний розділ з XP Home на ньому так чи інакше, але менших розділів (скажімо 10GB) для використання в яму і звуку. Тим не менше, я не можу вирішити, яку використовувати - 2000 або XP Home. Було б на окремий розділ і будуть мати всі інваліди, крім звукових програм і не буде мати ніяких програмних А.В. і не будуть підключені до Інтернету. Такі хлопці - Що ви використовуєте або те, що я повинен використовувати і чому? XP Home 200 Professional? Частина мене думає 2000, оскільки вимоги стає все менше і це дорослі це більш стабільна і т.д. Я також помітив, вони використовують досить 2000 біт в West End для роботи звуку. Спасибі, хлопці Тома EDIT: думав, що кращий стан пара системі специфікацій - 1.4GHz процесор Celeron M з 512 (скоро буде 768 MB) ОЗУ. Моя система: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Єдина причина, я бігала 2000 Тобто якщо специфікації машин є низька.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я б сказав, з тими, специфікації, піти з 2K, для цього, (я знаю, тому що я використовував, щоб зробити це до закінчення школи), Вам необхідно як відставання вільних робочих наскільки це можливо, і XP може використовувати досить багато ресурсів, тому Якщо у вас є 2000, використовуйте його, я не бачу ніякої проблеми не роблять.
| |||
| |||
| Справа в тому, мені було сказано професіонали в галузі, що 2000 рік має декілька USB проблеми і іноді забуває, що USB пристрої підключені дюйма Машина прийшла з XP Home, коли вона була відправлена. Спасибо Тома |
|
| |||
| |||
| Спробуйте Linux
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| |||
| |||
| Я боюся, що Linux це не варіант, як програмне забезпечення я використовую це тільки для Windows, і я дійсно не хочуть, щоб дізнатися нове програмне забезпечення. Мені не по душі, що працюють під WINE небудь. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| IE 8 не підтримується у цій операційній системі | BreannaRice | Веб-браузери & FTP-клієнти | 0 | 19 червня 2009 02:35 |
| Улюблена операційна система? | KanoakaVirus | General Software чат | 39 | 28 березня 2009 15:39 |
| Нова операційна система великих Близький день! | tjpearson | General Software чат | 3 | 5 грудня 2007 01:46 |
| Операційна система і Рам | мегабайт | Процесори, материнські плати RAM & | 8 | 8 листопада 2007 16:34 |
| Що краще ОС Linux (операційна система) є? | nicene98 | Linux & альтернативних ОС | 3 | 30 березня 2007 18:21 |
| Різьба Інструменти | |
| |