по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Windows операционни системи

Register

Операционна система да не е намерена?

Reply

Нишка Инструменти
Old 23 юни 2009 г., 17:16
Новите държави Група

В febuary на миналата година и са прекарали мускулест £ 1100 на моя лаптоп и то е работил открият нагоре до април тази година, където герои са започнали да се появяват на екрана и странни линии. този проблем се влоши и лошо и накрая аз се отказах и да го мисля аз ще го сортират късно. Наскоро съм, че тя да бъде водач на моторно превозно средство проблем и са си поставили за опитвам да обновя моя драйвер за моята NVidia GeForce 8600 GS карта, но не и късмет и дори се опита да деинсталирате и инсталирате повторно след това, но все още няма късмет. така че след това реши, че е графична карта своята самооценка, че е проблем. лаптопа е извън гаранция, все пак реших да премахнете назад за да се види дали картата е фиксирано и отстранени няколко conpoments включително моя твърд диск. Не можех да видя на графична карта, както и не е имал право, за да премахнете изцяло на гърба. така че reasembled всичко и се превръща в моя лаптоп, само за да намеря .....

Операционна система не е намерено

А сега аз имам никакъв представа какво да Ду моля помощ.
Old 23 юни 2009 г., 17:23
Номер на групата

Добре ли твърдия диск Понякога ми приятел, ще трябва да форматирате твърдия диск и преинсталиране на операционната система и тогава инсталирането на най-актуална текущите драйвери.
Ако това не се казва, операционна система, както и на BIOS се Стил намиране на твърдия диск тогава Над lickerly информацията на диска е currupt. Ако не е установено, след което операционната система няма да се намери на твърдия диск не е свързан правилно към дънната платка.
Old 23 юни 2009 г., 23:48
Новите държави Група

Може ли да dislodged го извадите, като същевременно не съм аз wasn't наистина сте сигурни, че didn't изглежда да се поберат inproperly когато сложих обратно заедно.
Old 24 юни 2009 г., 00:33
Номер на групата

Може би му unlikerly че карам сега е неуспешно, както в своята просто били и все още не се прави нищо не бих си събере лаптоп, но и двамата с времето си колега, ако имате нужда от помощ имейл мен зле помогне, ако Im онлайн:)
Old 9 август 2009 г., 15:29
Член Група

I wouldnt скочи до заключението, че е необходимо да преформатирате просто още това ми се е случвало няколко пъти и е само благодарение на твърдия диск не е поставена правилно те могат да бъдат вид на деликатната да върна в и стартиране на риска от счупване карфици Просто приемете, че освен гарантира всички карфици са ОК, и ако след като му били поставени в още приучавам обувка може да се наложи да преинсталирате
както за оригиналните проблема с графики чип от какво Айв прочетете някои от 8400 и 8600 чипове са faultly тя казва, може да се наложи да underclock на gpu, Flash системата BIOS и т.н. Ако отидете тук, това ще го обясня по-подробно, както му съвсем малко с типа изложени

http://forums.laptopvideo2go.com/top...-chips-faulty/
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc