![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| В febuary на миналата година и са прекарали мускулест £ 1100 на моя лаптоп и то е работил открият нагоре до април тази година, където герои са започнали да се появяват на екрана и странни линии. този проблем се влоши и лошо и накрая аз се отказах и да го мисля аз ще го сортират късно. Наскоро съм, че тя да бъде водач на моторно превозно средство проблем и са си поставили за опитвам да обновя моя драйвер за моята NVidia GeForce 8600 GS карта, но не и късмет и дори се опита да деинсталирате и инсталирате повторно след това, но все още няма късмет. така че след това реши, че е графична карта своята самооценка, че е проблем. лаптопа е извън гаранция, все пак реших да премахнете назад за да се види дали картата е фиксирано и отстранени няколко conpoments включително моя твърд диск. Не можех да видя на графична карта, както и не е имал право, за да премахнете изцяло на гърба. така че reasembled всичко и се превръща в моя лаптоп, само за да намеря ..... Операционна система не е намерено А сега аз имам никакъв представа какво да Ду моля помощ. |
|
| |||
| |||
| Добре ли твърдия диск Понякога ми приятел, ще трябва да форматирате твърдия диск и преинсталиране на операционната система и тогава инсталирането на най-актуална текущите драйвери. Ако това не се казва, операционна система, както и на BIOS се Стил намиране на твърдия диск тогава Над lickerly информацията на диска е currupt. Ако не е установено, след което операционната система няма да се намери на твърдия диск не е свързан правилно към дънната платка. |
|
| |||
| |||
| Може ли да dislodged го извадите, като същевременно не съм аз wasn't наистина сте сигурни, че didn't изглежда да се поберат inproperly когато сложих обратно заедно. |
|
| |||
| |||
| Може би му unlikerly че карам сега е неуспешно, както в своята просто били и все още не се прави нищо не бих си събере лаптоп, но и двамата с времето си колега, ако имате нужда от помощ имейл мен зле помогне, ако Im онлайн:) |
|
| |||
| |||
| I wouldnt скочи до заключението, че е необходимо да преформатирате просто още това ми се е случвало няколко пъти и е само благодарение на твърдия диск не е поставена правилно те могат да бъдат вид на деликатната да върна в и стартиране на риска от счупване карфици Просто приемете, че освен гарантира всички карфици са ОК, и ако след като му били поставени в още приучавам обувка може да се наложи да преинсталирате както за оригиналните проблема с графики чип от какво Айв прочетете някои от 8400 и 8600 чипове са faultly тя казва, може да се наложи да underclock на gpu, Flash системата BIOS и т.н. Ако отидете тук, това ще го обясня по-подробно, както му съвсем малко с типа изложени http://forums.laptopvideo2go.com/top...-chips-faulty/ |