menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Nebyl nalezen operační systém?

Reply

Thread Nástroje
Old 23. června 2009, 17:16
Nový člen skupiny

Default Nebyl nalezen operační systém?

V febuary poslední rok jsem strávil robustní £ 1100 na mém notebooku a mělo najít pracoval až do dubna letošního roku, kdy znaků začala objevovat na obrazovce a podivné linek. Tento problém má horší a horší a nakonec jsem dal nahoru a dát to pryč myšlení bych ho setříděno později. Nedávno jsem si myslel, že je řidič problém a pustil se snaží aktualizovat své ovladače pro můj Nvidia GeForce 8600 GS kartu, ale ne štěstí i dokonce pokusili odinstalovat a pak znovu, ale stále ne štěstí. tak jsem se rozhodl poté bylo grafickou kartu vlastní, aby byl problém. notebooku je mimo záruku i přesto rozhodla odebrat zpět a zjistit, jestli je karta byla stanovena i odstranit několik conpoments včetně mého pevného disku. Nemohl jsem vidět, jak i grafickou kartu neměl právo nástroje úplně odstranit zpět. tak i reasembled všechno a obrátil na mém notebooku jen najít .....

Operační systém nebyl nalezen

a teď nemám tušení, co to doo prosím nápovědu.
Old 23. června 2009, 17:23
Dárce Skupina

Dobře vám pevný disk se nedaří můj přítel, musíte formátovat pevný disk a přeinstalovat operační systém a pak instalaci o nejaktuálnějších aktuální ovladače.
Když říká, že žádný operační systém, vyhledat a BIOS je stále najít pevný disk pak více než lickerly informace o disku currupt. Pokud není nalezen, pak operační systém nebude nalezen jako pevný disk není připojen správně na základní desce.
Old 23. června 2009, 23:48
Nový člen skupiny

Mohl bych mít vytlačený je zároveň i jeho odstranění wasn't opravdu jisti, že didnt zdají vhodné inproperly když jsem ji zase dohromady.
Old 24. června 2009, 00:33
Dárce Skupina

Možná, že její unlikerly, že disk je nyní selhal ve své právě stále a neděláme nic bych znovu sestavit notebooku, ale jen čas mate v případě, že potřebujete pomoct email mi špatně pomoc, je-li on-line chatu:)
Old 9. srpna 2009, 15:29
Člen Skupina

Já bych skočit k závěru, že budete muset změnit jenom ještě to se mi stalo několikrát, a právě díky pevnému disku není vložen správně mohou být druhy choulostivé dát zpátky a riskujete rozbití kolíky Jen si ji od sebe zajistit všechny čepy jsou v pořádku a pokud po svém uvedení do stále zvyklý boot možná budete muset přeinstalovat
jako u původní problém s grafikou z čipu přečíst, co IVE některé ze 8400 a 8600 jsou čipy faultly to říká, možná budete muset underclock s GPU, flash systému BIOS atd., pokud se zde bude vysvětlit podrobněji, jak jeho docela trochu psát mimo

http://forums.laptopvideo2go.com/top...-chips-faulty/
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
IE 8 není na tento operační systém BreannaRice Webových prohlížečů & FTP Klienti 0 19. června 2009 02:35
Oblíbený operační systém? KanoakaVirus Obecné Software Chat 39 28. března 2009 15:39
Který operační systém? tomthedrummer1992 Operační systémy Windows 5 12. května 2008 14:20
Nový operační systém velký den se blíží! tjpearson Obecné Software Chat 3 5. prosince 2007 01:46
Operační systém a Ram megabyte Procesory, základní desky & RAM 8 8. listopad 2007 16:34
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.