![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| V febuary poslední rok jsem strávil robustní £ 1100 na mém notebooku a mělo najít pracoval až do dubna letošního roku, kdy znaků začala objevovat na obrazovce a podivné linek. Tento problém má horší a horší a nakonec jsem dal nahoru a dát to pryč myšlení bych ho setříděno později. Nedávno jsem si myslel, že je řidič problém a pustil se snaží aktualizovat své ovladače pro můj Nvidia GeForce 8600 GS kartu, ale ne štěstí i dokonce pokusili odinstalovat a pak znovu, ale stále ne štěstí. tak jsem se rozhodl poté bylo grafickou kartu vlastní, aby byl problém. notebooku je mimo záruku i přesto rozhodla odebrat zpět a zjistit, jestli je karta byla stanovena i odstranit několik conpoments včetně mého pevného disku. Nemohl jsem vidět, jak i grafickou kartu neměl právo nástroje úplně odstranit zpět. tak i reasembled všechno a obrátil na mém notebooku jen najít ..... Operační systém nebyl nalezen a teď nemám tušení, co to doo prosím nápovědu. |
|
| |||
| |||
| Dobře vám pevný disk se nedaří můj přítel, musíte formátovat pevný disk a přeinstalovat operační systém a pak instalaci o nejaktuálnějších aktuální ovladače. Když říká, že žádný operační systém, vyhledat a BIOS je stále najít pevný disk pak více než lickerly informace o disku currupt. Pokud není nalezen, pak operační systém nebude nalezen jako pevný disk není připojen správně na základní desce. |
|
| |||
| |||
| Mohl bych mít vytlačený je zároveň i jeho odstranění wasn't opravdu jisti, že didnt zdají vhodné inproperly když jsem ji zase dohromady. |
|
| |||
| |||
| Možná, že její unlikerly, že disk je nyní selhal ve své právě stále a neděláme nic bych znovu sestavit notebooku, ale jen čas mate v případě, že potřebujete pomoct email mi špatně pomoc, je-li on-line chatu:) |
|
| |||
| |||
| Já bych skočit k závěru, že budete muset změnit jenom ještě to se mi stalo několikrát, a právě díky pevnému disku není vložen správně mohou být druhy choulostivé dát zpátky a riskujete rozbití kolíky Jen si ji od sebe zajistit všechny čepy jsou v pořádku a pokud po svém uvedení do stále zvyklý boot možná budete muset přeinstalovat jako u původní problém s grafikou z čipu přečíst, co IVE některé ze 8400 a 8600 jsou čipy faultly to říká, možná budete muset underclock s GPU, flash systému BIOS atd., pokud se zde bude vysvětlit podrobněji, jak jeho docela trochu psát mimo http://forums.laptopvideo2go.com/top...-chips-faulty/ |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| IE 8 není na tento operační systém | BreannaRice | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 0 | 19. června 2009 02:35 |
| Oblíbený operační systém? | KanoakaVirus | Obecné Software Chat | 39 | 28. března 2009 15:39 |
| Který operační systém? | tomthedrummer1992 | Operační systémy Windows | 5 | 12. května 2008 14:20 |
| Nový operační systém velký den se blíží! | tjpearson | Obecné Software Chat | 3 | 5. prosince 2007 01:46 |
| Operační systém a Ram | megabyte | Procesory, základní desky & RAM | 8 | 8. listopad 2007 16:34 |
| Thread Nástroje | |
| |