μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Δεν βρέθηκε Λειτουργικό Σύστημα;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 23η Ιουνίου 2009, 17:16
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Δεν βρέθηκε Λειτουργικό Σύστημα;

Σε febuary του περασμένου έτους που πέρασα μεγάλη £ 1100 για φορητό υπολογιστή και μου είχε εργαστεί βρούμε μέχρι τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους όπου χαρακτήρες είχαν αρχίσει να εμφανίζονται στην οθόνη και περίεργη γραμμές. αυτό το πρόβλημα έχεις και χειρότερη και τελικά μου έδωσε και το θέσω μακριά σκέψης θα ήθελα να το ταξινομημένο αργότερα. i πρόσφατα πίστευα ότι είναι ένας οδηγός που έχει το πρόβλημα και σχετικά με την προσπάθεια ενημέρωσης για οδηγό μου μου Nvidia GeForce 8600 GS κάρτα, αλλά δεν προσπάθησε καν τύχη i απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση στη συνέχεια, αλλά ακόμα δεν τύχη. Γι 'αυτό και στη συνέχεια αποφάσισε ότι ήταν η κάρτα γραφικών την αυτοπεποίθηση ότι ήταν το πρόβλημα. το laptop είναι εκτός εγγύησης, έτσι κι αλλιώς, αποφάσισε να αφαιρέσει τα πίσω για να δείτε αν η κάρτα έχει καθοριστεί i απομακρυνθεί αρκετά conpoments συμπεριλαμβανομένου μου σκληρό δίσκο. Δεν θα μπορούσα να δείτε την κάρτα γραφικών που δεν έχουν τα κατάλληλα εργαλεία για να καταργήσετε εντελώς την πλάτη. Γι 'reasembled τα πάντα και ανοίγουν με το φορητό υπολογιστή μου μόνο για να βρείτε .....

Λειτουργικό σύστημα δεν βρέθηκε

και τώρα δεν έχω ιδέα τι να doo παρακαλώ βοήθεια.
Old 23η Ιουνίου 2009, 17:23
Ομάδα Δωρητών

Ok σας σκληρού δίσκου αποτυγχάνει ο φίλος μου, πρέπει να διαμορφώσετε το σκληρό δίσκο και επανεγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος και στη συνέχεια εγκαταστήσετε τις πιο σύγχρονες τρέχουσα οδηγούς.
Αν λέει λειτουργικό σύστημα δεν βρέθηκε και το BIOS είναι Stil διαπίστωση το σκληρό δίσκο τότε lickerly Περισσότερες από τις πληροφορίες για την οδήγηση είναι currupt. Εάν δεν βρεθεί τότε το λειτουργικό σύστημα δεν θα βρεθεί, όπως ο σκληρός δίσκος δεν είναι συνδεδεμένος σωστά με τη μητρική πλακέτα.
Old 23η Ιουνίου 2009, 23:48
Νέο Μέλος Ομάδα

Μπορώ να έχω dislodged ενώ θα βγει i wasn't really didn't σίγουρος ότι φαίνεται να ταιριάζει inproperly όταν έβαλα πίσω μαζί.
Old 24 Ιουν. 2009, 00:33
Ομάδα Δωρητών

Ίσως τα unlikerly ότι η μονάδα έχει ως τώρα αποτύχει στην μόλις ακόμη και δεν κάνουμε τίποτα δεν θα ήθελα να συγκεντρώσει εκ νέου το φορητό, αλλά μόλις λάβει το χρόνο σας mate αν χρειάζεστε κάποια βοήθεια email μου άρρωστος βοηθήσει αν im online:)
Old 9η Αυγούστου 2009, 15:29
Μέλος Ομάδα

i wouldnt άλμα στο συμπέρασμα ότι θα πρέπει να επαναμορφοποιήσει μόλις έχει ακόμα αυτό που μου έχει συμβεί πολλές φορές και είναι ακριβώς λόγω του σκληρού δίσκου δεν έχει προστεθεί σωστά μπορούν να είδους παρακινδυνευμένο να τεθεί και πάλι σε σας και τον κίνδυνο σπασίματος καρφίτσες μόλις λάβει την ξεχωρίζει εξασφαλίσει όλες τις ακίδες είναι εντάξει, αν και μετά την έχουν θέσει σε ακόμη συνηθίζει εκκίνησης μπορεί να χρειαστεί να επανεγκαταστήσετε
όπως και για το αρχικό πρόβλημα με το chip γραφικών από ό, τι IVE διαβάσετε κάποια από τα 8.400 και 8.600 μάρκες faultly που λέει μπορεί να χρειαστεί να underclock την gpu, flash το BIOS του συστήματος κλπ αν πάτε εδώ θα το εξηγήσω με περισσότερες λεπτομέρειες, όπως τα αρκετά πράγματα να αναφέρονται το είδος

http://forums.laptopvideo2go.com/top...-chips-faulty/
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
IE 8 δεν υποστηρίζεται σε αυτό το λειτουργικό σύστημα BreannaRice Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες 0 19 Ιουν 2009 02:35
Αγαπημένο Λειτουργικό Σύστημα; KanoakaVirus Γενικά Λογισμικό Chat 39 28 Μαρ 2009 15:39
Ποιο λειτουργικό σύστημα; tomthedrummer1992 Λειτουργικά συστήματα Windows 5 12η Μαΐου 2008 14:20
Νέο λειτουργικό σύστημα μεγάλη μέρα είναι κοντά! tjpearson Γενικά Λογισμικό Chat 3 5 Δεκ. 2007 01:46
Λειτουργικό Σύστημα και Ram megabyte Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 8 8 Νοε 2007 16:34
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.