manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Operacijski sustav nije pronađena!

Reply

Thread Tools
Old 23. lipnja 2009, 17:16
Novi član grupe

Default Operacijski sustav nije pronađena!

U febuary prošle godine sam provela kršan £ 1100 na moj laptop i to je radila pronaći do travnja ove godine, gdje su likovi počeli da se pojavljuju na zaslonu i čudnim linijama. taj problem je i što je još gore i gore i na kraju sam dao gore i stavio ga daleko razmišljanja bih ga dobijete sortirane kasnije. nedavno sam mislila da bude vozač problem i imaju postavljen o težak to ažurirati moj vozač za moj GeForce Nvidia 8600 GS kartice, ali ne i sreću čak pokušao deinstaliranju, a zatim ga ponovno instalirajte ga, ali još uvijek nema sreće. pa sam onda odlučio je to bila samo njegova grafičkom karticom koja je bila problem. za laptop da van jamstvo ionako sam odlučio maknuti leđa vidjeti ako je kartica fiksne i uklonjeno nekoliko conpoments uključujući moj hard disk. Nisam mogao a da ne vidite grafičke kartice kao JA nije 'imati pravo alata kako bi se u potpunosti ukloniti nazad. pa sam sve i reasembled uključen moj laptop samo naći .....

Operacijski sustav nije pronađena

i sad ja nemam pojma što da molimo doo pomoć.
Old 23. lipnja 2009, 17:23
Donatorska Grupa

Ok vas hard disk je u nedostatku mog prijatelja, trebate formatirati tvrdi disk i ponovno instaliranje operacijskog sustava i zatim instalirati najviše ažurnim tekuće vozača.
Ako on kaže nema operativni sustav pronašao i BIOS STIL pronalaľenju hard disk onda Više od lickerly podatke na disku je currupt. Ako se ne nađe onda se operacijski sustav neće se naći kao tvrdog diska neće ispravno spojeni na matičnu ploču.
Old 23. lipnja 2009, 23:48
Novi član grupe

mogao sam dislodged dok ga izvadite ga i nije jako siguran da nije, čini se da stane inproperly kad sam ga natrag zajedno.
Old 24. lipnja 2009, 00:33
Donatorska Grupa

Možda njegova unlikerly da je voziti se sada nije baš kao u svojoj je još uvijek i ne radiš ništa bih ponovo okupiti na laptop, ali uzmite vrijeme pariti ako vam treba pomoć e-poštu mene ako im pomažu bolesne online:)
Old 9. kolovoz 2009 15:29
Member Group

I wouldnt Skoči do zaključka da treba da reformatizovati samo još ovo mi se dogodilo nekoliko puta, a samo je s obzirom na hard disk ne bude pravilno umetnuta oni mogu biti vrste lukav staviti natrag u vožnji i ako postoji opasnost od pucanja igle samo ga pored igle osigurati sve ok, a ako se nakon njegova je stavio u još navika čizma Vas svibanj trebate kupiti reinstalirati
kao i za originalni problem s grafičkom čipu od ive pročitati ono što neki od 8400 i 8600 su chips faultly piše vam svibanj je potrebno kako bi se underclock GPU, flash sustava bios itd, ako će ići ovdje to objasniti detaljno kako je njegova prilično malo za tip vanjska

http://forums.laptopvideo2go.com/top...-chips-faulty/
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
IE 8 nije podržano na ovaj operativni sustav BreannaRice Web Browsers & FTP Klijenti 0 19. lipnja 2009 02:35
Omiljeni operativnog sustava? KanoakaVirus Općenito Software Chat 39 28. ožujak 2009 15:39
Koji operativni sustav? tomthedrummer1992 Windows Operating Systems 5 12. svibanj 2008 14:20
Novi operacijski sustav veliki dan je blizu! tjpearson Općenito Software Chat 3 5. prosinac 2007 01:46
Operacijski sustav i Ram megabajt CPU, Matične ploče i RAM 8 8. studeni 2007 16:34
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.