![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| A febuary a tavalyi töltöttem egy izmos 1100 £ on my laptop és dolgozott talál-ig, ahol az idén április karakterek elkezdtek megjelenni a képernyőn, és furcsa sorokat. E probléma van rosszabb és rosszabb, és végül én adtam fel, és eltette gondolkodás azt értem sorrendje később. Legutóbb már azt hittem, hogy a járművezető a probléma, és meg is próbált frissíthetem járművezető az én Nvidia GeForce 8600 GS kártyát, de nem szerencse én is próbáltam meg eltávolítani, majd újratelepíteni, de még mindig nem szerencse. tehát én úgy határozott, hogy a grafikus kártya az, hogy ön volt a probléma. a laptop, hogy a jótállás egyébként én úgy határozott, hogy távolítsa el a hátsó, hogy a kártyát rögzítette i eltávolítani több conpoments köztük én merevlemezére. Nem láttam a grafikus kártyát nem kell a jogot, hogy az eszközök teljes eltávolítása hátra. Úgyhogy reasembled mindent, és megfordult az én laptop csak meg ..... Operációs rendszer nem található és most fogalmam sincs, hogy mit doo Kérem, segítsen nekem. |
|
| |||
| |||
| Ok akkor merevlemez nem a barátom, meg kell formázni a merevlemezt, és újra, és az operációs rendszer telepítése, majd a legkorszerűbb jelenlegi vezetők. Ha azt mondja, nem talált, és az operációs rendszer a BIOS stil megállapítás a merevlemezre, majd több mint lickerly információt a meghajtó currupt. Ha ez nem található, akkor az operációs rendszer nem található, mivel a merevlemez nem megfelelően csatlakozik az alaplaphoz. |
|
| |||
| |||
| Kaphatnék dislodged hogy míg eltávolításáért, I wasn't tényleg biztos úgy tűnik, hogy ez didnt fit inproperly mikor tedd vissza. |
|
| |||
| |||
| Lehet, hogy unlikerly, hogy a meghajtó már nem az, hogy most még nem csinál semmit, és azt újra össze a laptop, de csak a tiszt az idejét, ha szüksége van egy kis segítség az e-mail nekem segíteni, ha rosszul im online:) |
|
| |||
| |||
| i akar ugrani az a következtetés, hogy szükségünk van arra, hogy most még ez nem történt meg több alkalommal, és csak az tudható, hogy a merevlemez nem behelyezve is olyan kényes, hogy kerüljön vissza, és futtatja a törés veszélye pins Csak eltekintve, hogy minden csapok vannak, és ha után be is szokott boot akkor újra kell mint az eredeti probléma a grafikus chip-től, mi ive olvasott néhány, a 8400 és 8600 chipeket faultly azt mondja, szükség lehet underclock a GPU, a rendszer BIOS flash etc ha itt azt magyarázza, hogy részletesebben, mint a elég egy kicsit ki a típus http://forums.laptopvideo2go.com/top...-chips-faulty/ |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| IE 8 is nem támogatott ezen az operációs rendszer | BreannaRice | Web böngésző és FTP Clients | 0 | 19. június 2009 02:35 |
| Kedvenc operációs rendszer? | KanoakaVirus | General Chat szoftver | 39 | 28. március 2009 15:39 |
| Melyik operációs rendszert? | tomthedrummer1992 | A Windows operációs rendszerek | 5 | 12. május 2008 14:20 |
| Az új operációs rendszer közel van a nagy nap! | tjpearson | General Chat szoftver | 3 | 5. december 2007 01:46 |
| Az operációs rendszer és a RAM | Megabyte | Processzorok, alaplapok és RAM | 8 | 8. november 2007 16:34 |
| Téma eszközök | |
| |