פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מערכות ההפעלה Windows

Register

מערכת ההפעלה לא נמצא?

Reply

שרשרת כלים
Old 23 יוני 2009, 17:16
קבוצת חברות חדשות

Default מערכת ההפעלה לא נמצא?

בחודש האחרון של השנה febuary בזבזתי א חסון £ 1100 על הנייד שלי וזה היה עובד למצוא עד אפריל השנה שבו היו תווים החלו להופיע על המסך ואת שורות מוזר. בעיה זו יש יותר גרוע יותר גרוע ו ולבסוף ויתרתי ותשים אותו אני חושב שזה היה לקבל מיון מאוחר יותר. לאחרונה אני חשבתי שזה צריך להיות נהג בעיה ויש להם להתחיל מנסה לעדכן את מנהל ההתקן עבור אזור GeForce Nvidia 8600 GS כרטיס מזל אבל אני אפילו לא ניסיתי את זה בהסרת ההתקנה ולאחר מכן התקנה מחדש אבל זה עדיין לא מזל. אני כל כך אז החלטתי שזה היה כרטיס המסך את עצמי זה היה הבעיה. את הנייד להיות מתוך אחריות בכל זאת החלטתי להוציא את הגב על מנת לבדוק אם הכרטיס היה מקובע אני מוסרת כמה conpoments כולל את הכונן הקשיח. אני לא יכול לראות את כרטיס המסך כאשר לא היה לי את הזכות כלים כדי להסיר לחלוטין את הגב. אז אני reasembled הכל מופעלת הנייד שלי רק כדי למצוא .....

מערכת ההפעלה לא נמצאה

ועכשיו אין לי מושג על מה את דו אנא עזור.
Old 23 יוני 2009, 17:23
קבוצת תורמים

בסדר לך כונן קשיח הוא נכשל ידידי, אתה צריך לפרמט את הדיסק הקשיח ולהתקין מחדש את מערכת ההפעלה ואת אז להתקין את רוב מעודכן מנהלי ההתקן הנוכחיים.
אם זה אומר לא נמצא במערכת ההפעלה ואת ה-BIOS הוא stil למצוא את הכונן הקשיח אז lickerly עוד יותר את המידע על הכונן currupt. אם הוא לא נמצא אז את מערכת ההפעלה לא תהיה כמו למצוא את הדיסק הקשיח אינו מחובר כיאות אל לוח האם.
Old 23 יוני 2009, 23:48
קבוצת חברות חדשות

אפשר לקבל את זה תוך dislodged להסרתה wasn't אני באמת בטוח שזה didn't נראה בכושר inproperly כאשר שמתי אותו בחזרה ביחד.
Old 24 יוני 2009, 00:33
קבוצת תורמים

אולי את הכונן unlikerly כי כעת הוא נכשל כמו שלו היה פשוט עדיין לא הייתי עושה כלום להרכיב מחדש את הנייד אלא רק לקחת את הזמן חבר, אם אתה צריך עזרה שלח לי לעזור אם חולה IM מקוונים:)
Old 9 אוגוסט 2009, 15:29
חבר קבוצת

אני wouldnt קפיצה למסקנה כי אתה צריך לאתחל מחדש רק זה עדיין לא קרה לי כמה פעמים הוא רק בגלל את הכונן הקשיח לא להיות מוזן כהלכה, הם יכולים להיות סוג של תחבלני לשים שוב ואתה מפעיל את הסיכון של שבירת מספרי זיהוי אישיים רק קח את זה חוץ להבטיח את כל מספרי זיהוי אישיים לאחר אישור ואם היה להכניס את הרגל עדיין אתחול ייתכן שתצטרך להתקין מחדש
לגבי הבעיה המקורית עם שבב גרפיקה ממה ive לקרוא חלק 8400 ו 8600 הם צ 'יפס faultly זה אומר שאתה יכול להיות שעליך underclock את gpu, Flash את מערכת ה-BIOS וכו' אם אתה עובר כאן זה יסביר את זה ביתר פירוט כמו שלה די להקליד קצת החוצה

http://forums.laptopvideo2go.com/top...-chips-faulty/
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.