mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Operacinė sistema nerastas?

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 23, 2009, 17:16
Naujas Narys

Default Operacinė sistema nerastas?

Be febuary praėjusių metų dirbau Padorus £ 1.100 į savo kompiuterį ir jis veikė rasti Iki šių metų balandį, kai personažai pradėjo ant ekrano ir keistą linijos. šios problemos pablogėjo ir blogiau, ir galų gale aš atidavęs ir padėkite atokiau mąstymas Norėčiau gauti tai surūšiuoti vėliau. Neseniai aš maniau, kad ji būtų vairuotojas problemą ir sukūrė apie bando atnaujinti savo vairuotojo mano NVIDIA GeForce 8.600 GS kortele, bet ne laimę aš net bandė jį pašalinti, ir tada iš naujo, tačiau vis dar nėra laimės. tai aš tada nusprendė, kad buvo vaizdo plokštės jo savarankiškai, kad buvo problema. nešiojamas yra iš garantinio vistiek aš nusprendė pašalinti Atgal į rodyti, jei kortelė buvo nustatytas I pašalinti keletą conpoments įskaitant mano kietajame diske. I couldn't see graphics card, kaip aš neturėjo tinkamų įrankių visiškai panaikinti nugaros. todėl aš reasembled viskas ir įjungtas mano nešiojamas tik rasti .....

Operacinė sistema nerastas

ir dabar aš neįsivaizduoju, ką doo Please help.
Old Birželis 23, 2009, 17:23
Donorų grupės

Gerai jūs standžiajame diske yra jei mano draugas, jums reikia formatuoti kietąjį diską ir iš naujo įdiegti operacinę sistemą, ir tada INSTAL naujausia tvarkykles.
Jei ji sako "ne" operacinę sistemą rasti ir BIOS stil rasti diske tada daugiau nei lickerly diske informacija currupt. Jei tai nėra nustatyta, tada operacinė sistema nebus rasta, kaip kietasis diskas nėra prijungtas teisingai plokštę.
Old Birželis 23, 2009, 23:48
Naujas Narys

Ar galiu Poslinkis ji nors jį pašalinti I wasnt really didnt jis tikrai atrodo, kad tilptų inproperly Kai aš jį vėl kartu.
Old Birželis 24, 2009, 00:33
Donorų grupės

Gal jos unlikerly, kad diskas yra dabar nepavyko, nes jos tik buvo dar ir nedaryti nieko, aš norėčiau vėl sujungti nešiojamąjį kompiuterį, o tik pasiimti savo laiku mate, jei reikia pagalbos rašykite man blogai, jei padėti jiems internete:)
Old Rugpjūtis 9, 2009, 15:29
Narys

I wouldnt Peršokti prie išvados, kad reikia suformatuoti tik dar tai nutiko man kelis kartus ir tai tik dėl to, kad kietasis diskas nėra Įrašytas tinkamai, jie gali būti rūšies sudėtinga įdėti atgal ir paleisti nutraukia Pins rizikos Just Take It išskyrus užtikrinti, kad visi kaiščiai yra ok, ir jei po to, kai jos buvo pradėtos dar wont boot jums gali tekti iš naujo įdiegti
kaip originalas problema su grafikos lustų iš ko IVE skaityti kai 8.400 ir 8.600 lustai faultly ji sako, kad Jums gali tekti underclock GPU, flash BIOS sistemos ir tt Jei pasirinksite čia bus paaiškinti išsamiau, kaip jos nemažai tipo out

http://forums.laptopvideo2go.com/top...-chips-faulty/
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
IE 8 nepalaiko šios operacinės sistemos BreannaRice Naršyklėms & FTP Klientai 0 Birželis 19, 2009 02:35
Mėgstamiausios operacinė sistema? KanoakaVirus BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 39 Kovas 28, 2009 15:39
Kokią operacinę sistemą? tomthedrummer1992 Windows "operacinės sistemos 5 Gegužė 12, 2008 14:20
Naujoji operacinė sistema Big Day is near! tjpearson BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 3 5 gruodis 2007 01:46
Operacinės sistemos ir RAM megabaitas CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 8 Lapkritis 8, 2007 16:34
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.