mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Operating System Not Found?

Reply

Thread Tools
Old Jūnijs 23, 2009, 17:16
New Member Group

Default Operating System Not Found?

In febuary Pagājušā gadā es pavadīju dūšīgs 1.100 £ par manu portatīvo datoru, un tā strādāja atrast līdz pat šā gada aprīlī, kur rakstzīmes sācis parādīties ekrānā un dīvaini līnijām. šī problēma ieguva sliktāk un sliktāk un galu galā man deva un novirza to prom domāšana es varētu saņemt to sorted vēlāk. Nesen es padomāju, ka tā ir vadītāja problēma, un ir izveidots, mēģinot atjaunināt savu draiveri manu GeForce NVidia 8600 GS karti, bet ne luck es pat mēģināju atinstalēt un tad pārinstalēt, bet vēl nav laime. lai es pēc tam nolēma, ka ir grafikas karti savā pašu, kas bija problēma. klēpjdators ir garantija jau vienalga, es nolēmu noņemt atpakaļ, lai uzzinātu, vai karte ir noteikta i izņemt vairākas conpoments ieskaitot manu cieto disku. Es nevarēju redzēt grafikas karti, kā man nebija pareizos instrumentus, lai pilnībā novērstu atpakaļ. tāpēc es reasembled visu un ieslēgt manu klēpjdatoru tikai atrast .....

Operating system not found

un tagad man nav ne jausmas, ko doo lūdzu palīdzēt.
Old Jūnijs 23, 2009, 17:23
Donors Group

Ok tu cietais disks nav mans draugs, Jums ir jāformatē cietais disks un jāpārinstalē un operētājsistēmas, tad ierīkot visvairāk atjaunināta pašreizējā vadītājiem.
Ja tas saka nē operētājsistēmā atrasts un BIOS ir stil atrast cieto disku, tad vairāk nekā lickerly informācija par disks ir currupt. Ja tā nav atrasta, tad operētājsistēma nebūs konstatējusi, cietais disks nav pievienots pareizi mātesplati.
Old Jūnijs 23, 2009, 23:48
New Member Group

Vai es varētu būt dislodged tā vienlaikus svītrojot tā i wasn't tiešām pārliecinātos, ka tas didn't šķiet piemērots inproperly, kad man to atpakaļ kopā.
Old Jūnijs 24, 2009, 00:33
Donors Group

Varbūt tā unlikerly, ka disks tagad ir noraidīta, jo tā tikai ir vēl arī nedarīt neko es atkal samontēt klēpjdators bet tikai nesteidzieties palīgs, ja jums nepieciešama neliela palīdzība email me slims palīdzību, ja im online:)
Old Augusts 9, 2009, 15:29
Loceklis

i wouldnt izlēkt ar secinājumu, ka jums ir nepieciešams pārformatēt tikai vēl tas ir noticis ar mani vairākas reizes, un tas ir tikai tāpēc, cietais disks nav ievietota pareizi viņi var veida delikāta ievietot atpakaļ un jūs riskējat pārrāvuma tapas lietojiet tikai to nošķir nodrošinātu visu pins ir ok un ja pēc tam, kad tika īstenots vēl paradis boot jums var būt nepieciešams pārinstalēt
kā sākotnējā problēma ar grafisko mikroshēmu no tā, ko IVE palasītu 8.400 un 8.600 mikroshēmas faultly tā saka jums var būt nepieciešams underclock GPU, flash sistēmas BIOS etc, ja dodaties šeit būs izskaidrot sīkāk, jo tās pavisam mazliet rakstīt out

http://forums.laptopvideo2go.com/top...-chips-faulty/
Reply

Register

Bookmarks