![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| În febuary de anul trecut am petrecut un voinic £ 1100 pe sistemul meu laptop şi aceasta a funcţionat până în aprilie găsi în acest an în cazul în care caractere au început să apară pe ecran şi ciudat de linii. această problemă, am mai rău şi mai rău şi, eventual, i-am dat până şi pune-l departe de gândire i-ar lua-o mai târziu sortate. recent, am crezut ca a fi un şofer problemă şi au stabilit despre încercarea de a-mi actualiza driverul pentru meu Nvidia GeForce 8600 GS carte de noroc, dar nu i chiar a încercat dezinstalarea şi apoi reinstalarea el, dar încă nu noroc. atunci, aşa că am decis că a fost de placă grafică său auto, care a fost problema. laptop fiind de garanţie oricum am decis să elimine din spate, pentru a vedea dacă a fost stabilită o carte am scos mai multe conpoments inclusiv meu hard-disk. Nu am putut vedea pe placă grafică ca am facut nu au dreptul de instrumente pentru a elimina complet spate. asa ca am reasembled şi totul sa transformat pe laptop doar pentru a găsi ..... Sistem de operare nu a fost găsit şi acum nu am nici o idee ce să vă rugăm să doo ajuta. |
|
| |||
| |||
| Bine ai hard-disk care nu este prietenul meu, aveţi nevoie pentru a formata hard disk şi reinstalarea sistemului de operare şi apoi instalat cel mai până la data curentă drivere. Dacă ea spune ca nu sistem de operare de găsit şi BIOS-ul este Stil de constatare pe hard disc, atunci Mai mult de lickerly informaţiilor de pe disc este currupt. Dacă nu este găsit apoi sistemul de operare nu va fi găsit ca hard disk-ul nu este conectat corect la placa de bază. |
|
| |||
| |||
| Am putea dislodged este în acelaşi timp, să-l înlăturaţi i wasn't foarte sigur că didnt par să se potrivească inproperly când am pus-o la loc. |
|
| |||
| |||
| Poate sa unlikerly faptul că unitatea este în prezent nu a reuşit ca, în doar fost încă şi nu faci nimic nu am re-ar aduna de laptop, dar să-ti iei timp amice, dacă ai nevoie de ajutor de e-mail-mi bolnav de folos dacă chat online:) |
|
| |||
| |||
| i wouldnt Salt la concluzia că trebuie să vă reformat doar încă acest lucru sa întâmplat cu mine de mai multe ori şi este doar ca urmare a hard-disk care nu este introdusa corect, acestea pot fi un fel de dificil de a pune în spate şi să executaţi riscul de rupere PINS ia-o în afară asigura PINS toate sunt ok şi dacă după ce sa făcut în încă obiceiul de boot este posibil să aveţi nevoie pentru a reinstala ca si pentru cele originale problemă cu cip grafic de la ceea ce ive citit unele dintre 8400 şi 8600 chipsuri sunt faultly spune este posibil să aveţi nevoie pentru a underclock la GPU, flash sistemul BIOS etc daca te duci aici se va explica în detaliu cum sa destul de puţin de tip afară http://forums.laptopvideo2go.com/top...-chips-faulty/ |