menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

Nebol nájdený operačný systém?

Reply

Thread Tools
Old 23. júna 2009, 17:16
Nový člen skupiny

Default Nebol nájdený operačný systém?

V febuary posledný rok som strávil robustný £ 1100 na mojom notebooku a malo nájsť pracoval až do apríla tohto roka, keď znakov začala objavovať na obrazovke a podivné liniek. Tento problém má horšie a horšie a nakoniec som dal hore a dať to preč myslenia bych ho Zoradené neskôr. Nedávno som si myslel, že je vodič problém a pustil sa snaží aktualizovať svoje ovládače pre môj Nvidia GeForce 8600 GS kartu, ale nie šťastie aj dokonca pokúsili odinštalovať a potom znovu, ale stále nie šťastie. tak som sa rozhodol potom bolo grafickú kartu vlastné, aby bol problém. notebooku je mimo záruku aj napriek tomu rozhodla odobrať späť a zistiť, či je karta bola stanovená aj odstrániť niekoľko conpoments vrátane môjho pevného disku. Nemohol som vidieť, ako aj grafickú kartu nemal právo nástroje úplne odstrániť späť. tak aj reasembled všetko a obrátil na mojom notebooku len nájsť .....

Operačný systém nebol nájdený

a teraz nemám tušenie, čo to doo prosím nápovedu.
Old 23. júna 2009, 17:23
Darcu Skupina

Dobre vám pevný disk sa nedarí môj priateľ, musíte formátovať pevný disk a preinštalovať operačný systém a potom inštaláciu o najaktuálnejších aktuálne ovládače.
Keď hovorí, že žiadny operačný systém, hľadať a BIOS je stále nájsť pevný disk potom viac ako lickerly informácie o disku currupt. Ak nie je nájdený, potom operačný systém nebude nájdený ako pevný disk nie je správne pripojený na základnej doske.
Old 23. júna 2009, 23:48
Nový člen skupiny

Mohol by som mať vytlačený je zároveň aj jeho odstránenie wasn'ta naozaj istí, že didnt zdajú vhodné inproperly keď som ju zase dohromady.
Old 24. júna 2009, 00:33
Darcu Skupina

Možno, že jej unlikerly, že disk je teraz zlyhal vo svojej práve stále a nerobíme nič bych znovu zostaviť notebooku, ale len čas mate v prípade, že potrebujete pomoct email mi zle pomoc, ak je on-line chate:)
Old 9. augusta 2009, 15:29
Člen Skupina

Já bych skočiť k záveru, že budete musieť zmeniť jenom ještě to sa mi stalo niekoľkokrát, a práve vďaka pevnému disku nie je vložený správne môžu byť druhy choulostivé dať naspäť a riskujete rozbitie kolíky Len si ju od seba zabezpečiť všetky čapy sú v poriadku a ak po svojom uvedení do stále zvyknutý boot možno budete musieť preinštalovať
ako u pôvodnej problém s grafikou z čipu prečítať, čo IVE niektoré zo 8400 a 8600 sú čipy faultly to hovorí, možno budete musieť underclock s GPU, flash systému BIOS atď, ak sa tu bude vysvetliť podrobnejšie, ako jeho docela trochu písať mimo

http://forums.laptopvideo2go.com/top...-chips-faulty/
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
IE 8 nie je na tento operačný systém BreannaRice Webových prehliadačov & FTP Klienti 0 19. júna 2009 02:35
Obľúbený operačný systém? KanoakaVirus Všeobecné Software Chat 39 28. marca 2009 15:39
Ktorý operačný systém? tomthedrummer1992 Operačné systémy Windows 5 12. mája 2008 14:20
Nový operačný systém veľký deň sa blíži! tjpearson Všeobecné Software Chat 3 5. decembra 2007 01:46
Operačný systém a Ram megabyte Procesory, základné dosky & RAM 8 8. november 2007 16:34
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.