![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| V febuary posledný rok som strávil robustný £ 1100 na mojom notebooku a malo nájsť pracoval až do apríla tohto roka, keď znakov začala objavovať na obrazovke a podivné liniek. Tento problém má horšie a horšie a nakoniec som dal hore a dať to preč myslenia bych ho Zoradené neskôr. Nedávno som si myslel, že je vodič problém a pustil sa snaží aktualizovať svoje ovládače pre môj Nvidia GeForce 8600 GS kartu, ale nie šťastie aj dokonca pokúsili odinštalovať a potom znovu, ale stále nie šťastie. tak som sa rozhodol potom bolo grafickú kartu vlastné, aby bol problém. notebooku je mimo záruku aj napriek tomu rozhodla odobrať späť a zistiť, či je karta bola stanovená aj odstrániť niekoľko conpoments vrátane môjho pevného disku. Nemohol som vidieť, ako aj grafickú kartu nemal právo nástroje úplne odstrániť späť. tak aj reasembled všetko a obrátil na mojom notebooku len nájsť ..... Operačný systém nebol nájdený a teraz nemám tušenie, čo to doo prosím nápovedu. |
|
| |||
| |||
| Dobre vám pevný disk sa nedarí môj priateľ, musíte formátovať pevný disk a preinštalovať operačný systém a potom inštaláciu o najaktuálnejších aktuálne ovládače. Keď hovorí, že žiadny operačný systém, hľadať a BIOS je stále nájsť pevný disk potom viac ako lickerly informácie o disku currupt. Ak nie je nájdený, potom operačný systém nebude nájdený ako pevný disk nie je správne pripojený na základnej doske. |
|
| |||
| |||
| Mohol by som mať vytlačený je zároveň aj jeho odstránenie wasn'ta naozaj istí, že didnt zdajú vhodné inproperly keď som ju zase dohromady. |
|
| |||
| |||
| Možno, že jej unlikerly, že disk je teraz zlyhal vo svojej práve stále a nerobíme nič bych znovu zostaviť notebooku, ale len čas mate v prípade, že potrebujete pomoct email mi zle pomoc, ak je on-line chate:) |
|
| |||
| |||
| Já bych skočiť k záveru, že budete musieť zmeniť jenom ještě to sa mi stalo niekoľkokrát, a práve vďaka pevnému disku nie je vložený správne môžu byť druhy choulostivé dať naspäť a riskujete rozbitie kolíky Len si ju od seba zabezpečiť všetky čapy sú v poriadku a ak po svojom uvedení do stále zvyknutý boot možno budete musieť preinštalovať ako u pôvodnej problém s grafikou z čipu prečítať, čo IVE niektoré zo 8400 a 8600 sú čipy faultly to hovorí, možno budete musieť underclock s GPU, flash systému BIOS atď, ak sa tu bude vysvetliť podrobnejšie, ako jeho docela trochu písať mimo http://forums.laptopvideo2go.com/top...-chips-faulty/ |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| IE 8 nie je na tento operačný systém | BreannaRice | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 0 | 19. júna 2009 02:35 |
| Obľúbený operačný systém? | KanoakaVirus | Všeobecné Software Chat | 39 | 28. marca 2009 15:39 |
| Ktorý operačný systém? | tomthedrummer1992 | Operačné systémy Windows | 5 | 12. mája 2008 14:20 |
| Nový operačný systém veľký deň sa blíži! | tjpearson | Všeobecné Software Chat | 3 | 5. decembra 2007 01:46 |
| Operačný systém a Ram | megabyte | Procesory, základné dosky & RAM | 8 | 8. november 2007 16:34 |
| Thread Tools | |
| |