мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Оперативни систем није пронађена!

Reply

Тхреад Тоолс
Old 23. јуни 2009, 17:16
Нови члан групе

Default Оперативни систем није пронађена!

У фебуары прошле године сам провела кршан £ 1100 на мој лаптоп и то је радила за наћи до априла ове године, где су ликови почели да се појављују на екрану и чудним линијама. тај проблем је и што је још горе и горе и на крају сам дао горе и ставио га далеко размишљања бих га добијете распоређене касније. недавно сам мислила да буде возач проблем и имају постављен о тежак за модернизирати мој возач за мој НВИДИА ГеФорце 8600 ГС картице, али не и срећу чак покушао деинсталирању, а затим га поново инсталирајте га, али још увек нема среће. па сам онда одлучио је то била само његова графичком картицом која је била проблем. за лаптоп да ван гаранција ионако сам одлучио премештање леђа видети ако је картица фиксне и уклоњено неколико цонпоментс укључујући мој хард диск. Нисам могао а да не видите графичке картице као ЈА није 'имати право алата како би се у потпуности уклонити назад. па сам све и реасемблед укључен мој лаптоп само наћи .....

Оперативни систем није пронађена

и сад ја немам појма шта да молимо доо помоћ.
Old 23. јуни 2009, 17:23
Донаторска Група

Ок вас хард диск је у недостатку мог пријатеља, морате да форматирате хард диск и поновно инсталирање оперативног система и затим инсталирати највише ажурни текуће возача.
Ако он каже нема оперативни систем пронашао и БИОС СТИЛ проналал̌ењу хард диск онда Више од лицкерлы податке на диску је цуррупт. Ако се не нађе онда се оперативни систем неће се наћи као врстог диска неће исправно повезани на матичну плочу.
Old 23. јуни 2009, 23:48
Нови члан групе

могао сам дислодгед док га извадите га и није јако сигуран да није, чини се да стане инпроперлы кад сам га назад заједно.
Old 24. јуни 2009, 00:33
Донаторска Група

Можда његова унликерлы да је возити се сада није баш као у својој је још увек и не радиш ништа бих поново окупити на лаптоп, али узмите време парова ако вам треба помоћ е-пошта мене ако им помажу болесна онлине:)
Old 9. аугуст 2009 15:29
Мембер Гроуп

И уоулднт Скочи до закључка да треба да реформатизовати само још ово ми се десило неколико пута, а само је с обзиром на хард диск не буде правилно уметнута они могу бити врсте лукав ставити натраг у вожњи и ако постоји опасност од пуцања игле само га поред игле обезбиједити све ок, а ако се након његова је ставио у још навика чизма Вас мај потреба за наново
као и за оригинални проблем са графичком чипу од иве прочитати оно што неки од 8400 и 8600 су цхипс фаултлы пише вам мај је потребно како би се ундерцлоцк ГПУ, фласх система БИОС-итд, ако ће ићи овде то објаснити детаљно како да је његова прилично мало за тип вањска

хттп://форумс.лаптопвидео2го.цом/топ...-цхипс-фаулты/
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц