![]() |
|
| |||
| |||
| Geçen yıl i febuary benim dizüstü bir ağır £ 1100 geçirdim ve Nisan bu yıl kadar bulmak nerede karakter ekran ve garip çizgiler görünmeye başladı vardı çalışmaktaydı. Bu sorunu var gitgide kötüleşen ve sonunda ben bıraktım ve yüz daha sonra sıralama elde edeceğini düşündüm koydum. Yakınlarda bir sürücü sorun ve düşünmüşsünüzdür benim Nvidia GeForce 8600 GS kartı ama sürücüsünü güncellemek için bir şans i kaldırmayı bile denedim ve daha sonra yeniden yükleme ama yine de şans çalıştığınız hakkında kurdunuz. Ben daha sonra bu sorun var grafik kartı kendi kendine karar verdi. Dizüstü bilgisayarın benim sabit disk dahil olmak üzere birçok conpoments kaldırılır garanti Her neyse, eğer kartı sabit I görmek için geri kaldırmak için karar verdi dışarı olmak. Ben tamamen geri kaldırmak için doğru araçları yoktu i grafik kartı couldn't see. Ben her şeyi reasembled ve dizüstü sadece ..... bulmak için döndü İşletim sistemi bulunamadı ve şimdi ne yardım lütfen doo # hiçbir fikrim yok. |
|
| |||
| |||
| Tamam size sabit disk arkadaşım başarısız olduğunda, formatına sonra yükleme en güncel sürücüleri bugüne kadar sabit disk ve yeniden ve işletim sistemi gerekir. Eğer diyor bir işletim sistemi ve bulunan BIOS hala sonra Diğer sürücüdeki lickerly bilgileri daha sabit sürücü bulma, currupt olduğunu. Eğer bu işletim sistemi, sabit disk olarak doğru anakart bağlı değil bulunamadı edilmez bulundu değildir. |
|
| |||
| |||
| i Bu benim çıkarmadan da dislodged olabilir gerçekten didnt emin inproperly Geri birlikte söylemek uygun görünüyor wasnt. |
|
| |||
| |||
| Belki onun unlikerly, sürücünün şimdi sadece yeniden ancak dizüstü monte ediyorum eğer bana kötü bir sohbet online yardım yardım e-posta: gereken sadece zaman dostum çekmek hiçbir şey yapmıyorum halen edilmiş gibi) başarısız olduğunu |
|
| |||
| |||
| sonuç için wouldnt atlamak size yeniden biçimlendirmek için henüz bu oldu benim için birkaç kez ve sadece sabit sürücü düzgün onlar hileli olarak geri koymak ve iğne kırılması ve riskiyle tür olabilir takılı olmayan kaynaklansa gerek Sadece dışında tüm pinler sağlamak çekmek tamam ve eğer sonra hala alışkanlık açılış REINSTALL gerekebilir koymak edilmiş olarak ive fiş bazı 8400 ve 8600 ne okumak gelen grafik çipi ile özgün sorunun faultly bunu size GPU underclock gerekebilir, diyor BIOS vs sistem flaş eğer burada daha detaylı olarak açıklayacağız git its türü içinde yeraldığını http://forums.laptopvideo2go.com/top...-chips-faulty/ |