![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| У febuary Минулого року я провів здоровенний £ 1100 на моєму ноутбуку, і вона працювала знайти До квітня цього року, де символи почали з'являтися на екрані і дивної лінії. ця проблема все гірше й гірше, і врешті-решт я здався і поклав його геть, думаючи, що б це відсортовано пізніше. Нещодавно я думала, що це проблема драйвера і вирішили спробувати оновити драйвери для Nvidia GeForce 8600 GS карту, але не пощастило, що я навіть намагався видалити його, а потім перевстановити його, але все ще не пощастило. так що я тоді вирішив, що відеокарта свою самість, яка була проблемою. Ноутбук буття поза гарантії все одно я вирішила видалити тому, щоб побачити якщо була встановлена карта і видалені деякі conpoments включаючи мій жорсткий диск. Я не міг бачити відеокарта, як я не маю права інструментів, щоб повністю видалити назад. тому я reasembled все і виявилося на моєму ноутбуці тільки знайти ..... Операційна система не знайдено і тепер я не знаю, що Doo будь ласка, допоможіть. |
|
| |||
| |||
| Ok вас жорсткий диск не вдається друже мій, вам потрібно відформатувати жорсткий диск і перевстановити операційну систему і потім INSTAL найсучаснішими поточних драйверів. Якщо він говорить, ні одна операційна система знайдені і BIOS це стиль знайти жорсткий диск, потім більш lickerly інформації на диску currupt. Якщо воно не знайдено, то операційна система не буде знайдено, оскільки жорсткий диск не правильно підключений до материнської плати. |
|
| |||
| |||
| я міг зміститися у той час як його видалення Wasn't я дійсно впевнений, вона didn't вписується inproperly коли я поклав її назад разом. |
|
| |||
| |||
| Може бути, свою unlikerly, що диск стає не вдалося, як у своїй щойно були ще й нічого не робити я хотів би знову зібрати ноутбук, але просто взяти ваш час Mate, якщо вам знадобиться допомога напишіть мені жорстоке їм допомогти, якщо на сайті:) |
|
| |||
| |||
| Я Wouldnt Перейти до висновку, що вам потрібно відформатувати тільки поки це трапилося зі мною кілька разів, і саме з-за жорстких дисків не вставлений правильно вони можуть бути навіть складно поставити назад і ви ризикуєте розриву шпильками просто розібрати її забезпечити всі контакти нормально, і якщо після його будуть поставлені в ще звичай завантаження вам може знадобитися перевстановлення як і для вихідної задачі з графічним чіпом від того, що Ів читав деякі з 8400 і 8600 чіпів faultly він говорить, що ви, можливо, буде потрібно underclock ГПУ, Flash BIOS системи і т.д., якщо ви йдете тут вона буде пояснити це більш детально, як свою зовсім небагато, щоб вводити одні http://forums.laptopvideo2go.com/top...-chips-faulty/ |