![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Хей на всички там. Аз съм с моя проблем да инсталирате Windows Vista.
За моя издокарвам Intel Q6600 вода охлаждат MSI P965 NEO mobo 4 участия на овен 260 GB SATA твърд диск Както и аз имам този компютър и аз съм като неприятности инсталирате Microsoft Vista на него. Работата е, че може да инсталирате Microsoft XP и Linux Kubuntu (развихрен) върху нея добре. Другите OS Аз не може да инсталира върху него е Fedora. При опит да се инсталира Microsoft Vista диска ботуши и тя може да намерите и форматиране на твърдия диск. Но по време на инсталацията на напредъка бар замръзва и то просто не отива никъде, след това в продължение на часове. Аз също знам Vista CD работи, защото аз го използвате за други компютри оправи. Някои повече информация, все пак е, че на първо бях в състояние да инсталирате Ubuntu на нея, докато не flashed на BIOS и осъвременяване на jmicron контролера на дъската. Ако някой знае какво може да е лошо, че ще бъде невероятно. Аз не се ползват с четворни основни компютърни и казвам ЗОП не може да се пуска Vista LOL .. |
|
|
|||
|
|||
|
Ей това не се отнася за Linux и заместник на системи .... ITS "Майкрософт" и проблемът се дължи на хардуерна съвместимост .. Чувствам се като че ли бе то в правилната място.
|