menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

OS instalační potíže

Reply

Thread Nástroje
Old 17. prosince 2007, 17:29
Banned Skupina

Ahoj všichni ven. Mám problém s instalací mých Windows Vista.
O mé Rig
Intel Q6600 vodou chlazený
MSI P965 NEO mobo
4 koncerty RAM
260 GB SATA pevný disk

Tak jako tak jsem tento počítač a já mám problémy s instalací Microsoft Vista na to. Jde o to můžu instalovat Microsoft XP a Linux Kubuntu (energický) na to prostě v pohodě. Ostatní OS nelze instalovat, že je Fedora. Při pokusu o instalaci systému Microsoft Vista disku boty a je možné najít a formátování pevného disku. Ale během instalace pokrok bar zamrzne, a to prostě nemá jít kamkoliv po hodiny. Vím taky o průhled cd funguje, protože jsem ji používat na jiných počítačích, prostě v pohodě.
Některé další informace je, že i když na první jsem nebyl schopen nainstalovat ubuntu na to, až jsem zasvítil BIOS a aktualizována jmicron řadiče na desce. Pokud někdo ví, co by mohlo být špatně, že by bylo úžasné. I nemají s čtyř-jádrové procesory počítače a vyprávějí PPL ji nelze spustit Vista lol ..
Old 18.prosince 2007, 11:32
Banned Skupina

Hej toto netýká linux a alternativní OS .... Microsoft a jeho vydání je v důsledku hardwarové kompatibility .. Mám pocit, jako když jsem ji na správném místě.
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.