![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj všichni ven. Mám problém s instalací mých Windows Vista. O mé Rig Intel Q6600 vodou chlazený MSI P965 NEO mobo 4 koncerty RAM 260 GB SATA pevný disk Tak jako tak jsem tento počítač a já mám problémy s instalací Microsoft Vista na to. Jde o to můžu instalovat Microsoft XP a Linux Kubuntu (energický) na to prostě v pohodě. Ostatní OS nelze instalovat, že je Fedora. Při pokusu o instalaci systému Microsoft Vista disku boty a je možné najít a formátování pevného disku. Ale během instalace pokrok bar zamrzne, a to prostě nemá jít kamkoliv po hodiny. Vím taky o průhled cd funguje, protože jsem ji používat na jiných počítačích, prostě v pohodě. Některé další informace je, že i když na první jsem nebyl schopen nainstalovat ubuntu na to, až jsem zasvítil BIOS a aktualizována jmicron řadiče na desce. Pokud někdo ví, co by mohlo být špatně, že by bylo úžasné. I nemají s čtyř-jádrové procesory počítače a vyprávějí PPL ji nelze spustit Vista lol .. |
|
| |||
| |||
| Hej toto netýká linux a alternativní OS .... Microsoft a jeho vydání je v důsledku hardwarové kompatibility .. Mám pocit, jako když jsem ji na správném místě. |