![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σε όλους εκεί έξω. Έχω ένα θέμα μου την εγκατάσταση των Windows Vista. Σχετικά με το ντύσιμο Intel Q6600 υδρόψυκτο MSI P965 NEO mobo 4 συναυλίες των ram 260 GB SATA σκληρό δίσκο Anyways έχω αυτό τον υπολογιστή και είμαι πρόβλημα για την εγκατάσταση του Microsoft Vista αυτό. Το θέμα είναι μπορώ να εγκαταστήσετε το Microsoft XP και Linux kubuntu (Gutsy) μια χαρά σε αυτό. Το άλλο λειτουργικό σύστημα δεν μπορώ να εγκαταστήσετε στον είναι Fedora. Όταν επιχειρείτε να εγκαταστήσετε το Microsoft Vista μπότες μέχρι το δίσκο και μπορεί να βρει και να διαμορφώσετε το σκληρό δίσκο. Όμως, κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης η μπάρα προόδου παγώνει και μόνο δεν προχωρά αφού πουθενά ότι για ώρες. Γνωρίζω επίσης τον vista cd λειτουργεί γιατί το χρησιμοποιήσετε σε άλλους υπολογιστές μόνο ωραία. Ορισμένα περισσότερες πληροφορίες και αν είναι ότι κατά την πρώτη μου ήταν αδύνατο να εγκαταστήσετε το ubuntu σε αυτό μέχρι να flashed το bios και ενημερώθηκε το jmicron ελεγκτή της στο συμβούλιο. Αν κάποιος ξέρει τι μπορεί να είναι λάθος, θα ήταν καταπληκτικό. Δεν απολαμβάνουν με quad πυρήνα PPL υπολογιστή και λέγοντας ότι δεν μπορεί να εκτελέσει vista lol .. |
|
| |||
| |||
| Εεε αυτό δεν αφορά το linux και αναπληρωματικών OS συστήματα .... ΤΗΝ MICROSOFT και το θέμα αναμένεται να υλικού .. Νιώθω σαν να είχα το δικαίωμα αυτό σε επιτόπου. |