manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

OS instalacije Woes

Reply

Thread Tools
Old 17 pro 2007, 17:29
Zabranjen Group

Default OS instalacije Woes

Hej svima vani. Imam pitanje moje instalirate sustav Windows Vista.
O moj katarka
Intel Q6600 hlađen vodom
MSI P965 Neo mobo
4 nastupe RAM
260 GB SATA hard disk

Anyways sam ovog računala, a ja sam nevolja što instalirate Microsoft Vista na sebi. Stvar je da mogu instalirati Microsoft XP i Linux Kubuntu (Gutsy) na to sasvim u redu. Drugi OS ne mogu je instalirati na Fedora. Pri pokušaju da instalirate Microsoft Vista Disk cipele i ona može naći i formatirati tvrdi disk. No, tijekom instalacije napredak freezes bar i Internet pravedan ne ide nigdje nakon toga satima. JA isto tako znati vidik cd radi jer sam ga koristiti i na drugim računalima sasvim u redu.
Neki više informacija iako je to u početku sam bila u mogućnosti instalirati ubuntu na njoj dok sam bljeskale BIOS i ažurirali jmicron kontroler na ploči. Ako bilo tko zna što bi moglo biti pogrešno bi bilo iznenađujuće. Ja ne uživaju imati quad core računalo i govorim ppl ne može pokrenuti vidik lol ..
Old 18. prosinca 2007, 11:32
Zabranjen Group

Default OS instalacije Woes

Hey to ne zabrinjava linux os i alternativni sustavi .... ITS Microsoft i pitanje je zbog kompatibilnosti hardvera .. Osjećam kao da sam ga u pravom mjestu.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.