![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Hej svima vani. Imam pitanje moje instalirate sustav Windows Vista.
O moj katarka Intel Q6600 hlađen vodom MSI P965 Neo mobo 4 nastupe RAM 260 GB SATA hard disk Anyways sam ovog računala, a ja sam nevolja što instalirate Microsoft Vista na sebi. Stvar je da mogu instalirati Microsoft XP i Linux Kubuntu (Gutsy) na to sasvim u redu. Drugi OS ne mogu je instalirati na Fedora. Pri pokušaju da instalirate Microsoft Vista Disk cipele i ona može naći i formatirati tvrdi disk. No, tijekom instalacije napredak freezes bar i Internet pravedan ne ide nigdje nakon toga satima. JA isto tako znati vidik cd radi jer sam ga koristiti i na drugim računalima sasvim u redu. Neki više informacija iako je to u početku sam bila u mogućnosti instalirati ubuntu na njoj dok sam bljeskale BIOS i ažurirali jmicron kontroler na ploči. Ako bilo tko zna što bi moglo biti pogrešno bi bilo iznenađujuće. Ja ne uživaju imati quad core računalo i govorim ppl ne može pokrenuti vidik lol .. |
|
|
|||
|
|||
|
Hey to ne zabrinjava linux os i alternativni sustavi .... ITS Microsoft i pitanje je zbog kompatibilnosti hardvera .. Osjećam kao da sam ga u pravom mjestu.
|