kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Operációs rendszer telepítés bajok

Reply

Téma eszközök
Old December 17 2007, 17:29
Tiltott Group

Default Operációs rendszer telepítés bajok

Hé mindenki kint. Én egy kérdés én a Windows Vista telepítését.
About My Rig
Intel Q6600 Vízhűtéses
MSI P965 NEO mobo
4 koncertek RAM
260 GB-os SATA merevlemezt

Egyébként én ezen a gépen, és én vagyok, sikerült a telepítés a Microsoft Vista rajta. A dolog nem tudom telepíteni a Microsoft XP és Linux Kubuntu (Gutsy) az csak jó. A többi OS nem tudom telepíteni a Fedora. Amikor próbál telepíteni a Microsoft Vista a Lemezkarbantartó csizma fel, és megtalálja és formázza a merevlemezt. De a telepítés közben a folyamatjelző lefagy, és csak nem megy sehova követően, hogy az óra. Azt is tudjuk, a kilátás cd működik, mert használni más számítógépekre csak finom.
Néhány további információ az, hogy bár eleinte nem tudtam telepíteni ubuntu rajta, amíg nem villant, és a BIOS-frissítés a jmicron ellenőr a fedélzeten. Ha valaki tudja, mi baj lenne, csodálatos. Én nem élvez egy quad core számítógépet, és azt mondja ppl nem tudja futtatni a Vista .. lol
Old December 18, 2007, 11:32
Tiltott Group

Default Operációs rendszer telepítés bajok

Hé ez nem érinti a Linux operációs rendszerek és póttagjainak .... ITS A Microsoft és a probléma oka az, hogy hardverkompatibilitási .. Úgy érzem, mintha én azt a jogot helyszínen.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Vista Sig keservek chris357 A Windows operációs rendszerek 4 21. január 2009 21:21
Egérgörgőt bajok SocialWarfare Általános fémáru Chat 9 22. július 2008 12:02
Betéti kártya keservek! Mike0001 Off Topic Discussion 2 23. április 2008 04:29
Grafikus kártya woes, kérem, segítsen! mark99 Grafikus kártyák és monitorok 19 11. július 2007 23:09
Norton keservek Kobalt Vírus, kémprogram és biztonság 4 21. október 2006 15:58
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.