פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מערכות ההפעלה Windows

Register

ההתקנה של מערכת ההפעלה Woes

Reply

שרשרת כלים
Old 17 דצמבר 2007, 17:29
קבוצת מגורש

Default ההתקנה של מערכת ההפעלה Woes

היי כולם בחוץ. אני נתקל בבעיה להתקין את Windows Vista.
על חבל
אינטל Q6600 מקורר מים
MSI P965 ניאו mobo
4 gigs של רם
260 GB כונן קשיח SATA

בכל מקרה יש לי את המחשב ואני נתקל בבעיות בהתקנת Microsoft Vista עליו. העניין הוא שאני יכול להתקין את Microsoft XP ו-Linux Kubuntu (Gutsy) על זה בסדר גמור. על מערכת הפעלה אחרת, אני לא יכול להתקין על זה Fedora. בעת ניסיון להתקין את Microsoft Vista הדיסק המגפיים למעלה והוא יכול למצוא את הפורמט של הכונן הקשיח. אבל במהלך ההתקנה מד ההתקדמות הקפאות וזה פשוט לא הולך לשום מקום אחר כך במשך שעות. אני מכיר גם את Vista CD עובד, כי אני משתמש בו על מחשבים אחרים בסדר גמור.
חלק נוסף הוא כי למרות בהתחלה לא הצלחתי להתקין את Ubuntu על זה עד שאני flashed את עדכון BIOS ו jmicron את הבקר על הלוח. אם מישהו יודע מה יכול להיות לא נכון שזה יהיה מדהים. אני לא להנות העובדה שיש ברשותנו מחשב מרובע ליבות ו ppl אומר את זה לא יכול להריץ Vista LOL ..
Old 18 דצמבר 2007, 11:32
קבוצת מגורש

Default ההתקנה של מערכת ההפעלה Woes

היי, זה לא חשש Linux OS ו חלופיות מערכות .... בין Microsoft ו הבעיה עקב תאימות חומרה .. אני מרגישה כאילו יש לי את אותה הזכות במקום.
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.