![]() |
|
| |||
| |||
| Hey everyone out there. Turiu problema įdiegiant "Windows Vista. Apie mano Rig Intel Q6600 vandeniu aušinamas MSI P965 NEO MOBO 4 koncertai RAM 260 GB SATA kietąjį diską Anyways turiu šį kompiuterį ir aš problemų įdiegiant "Microsoft Vista" jame. Dalykas galiu įdiegti "Microsoft XP ir Linux Kubuntu (Gutsy) dėl to just fine. Kitos OS Negaliu įdiegti tai Fedora. Bandydami diegti Microsoft Vista disko batai daugiau ir ji gali rasti ir formos kietojo disko. Tačiau diegiant juosta pakimba ir ji tiesiog nėra niekur po to valandų valandas. Aš taip pat žinau Vista CD veikia, nes aš jį naudoti kituose kompiuteriuose just fine. Šiek tiek daugiau informacijos, nors tai, kad iš pradžių man nepavyko įdiegti Ubuntu, kol aš uždėtinis BIOS ir atnaujintas JMicron valdiklio lenta. Jei kas nežino, kas gali būti negerai būtų nuostabi. Nemanau mėgautis atsižvelgdamas Quad Core kompiuteris ir pasakoja ppl jis negali paleisti vista Lol .. |
|
| |||
| |||
| Ei tai nėra susiję su alternatyvių OS Linux ir sistemos .... PTS Microsoft ir problema dėl aparatūros suderinamumo .. Jaučiuosi taip, lyg aš jį reikiamoje vietoje. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Sig Vista bėdas | chris357 | Windows "operacinės sistemos | 4 | 21 sausis 2009 21:21 |
| Wheel mouse bėdas | SocialWarfare | General Hardware Chat | 9 | 22 liepa 2008 12:02 |
| Debeto kortelė bėdas! | Mike0001 | Off Topic Discussion | 2 | Balandis 23, 2008 04:29 |
| Grafika kortelė bėdas, prašau padėkite! | mark99 | Graphics Cards & Monitoriai | 19 | 11 liepa 2007 23:09 |
| Norton bėdas | Kobaltas | Virus, Spyware & Security | 4 | 21 spalis 2006 15:58 |
| Temos įrankiai | |
| |