![]() |
|
| |||
| |||
| Hey everyone out there. Man ir jautājums instalējot sistēmas Windows Vista. Par manu Urbšanas Intel Q6600 ūdens dzesēšanu MSI P965 NEO MOBO 4 gigs RAM 260 GB SATA cieto disku Anyways man šo datoru, un man ir problēmas ar instalēšanu Microsoft Vista uz tā. Lieta ir es varu instalēt Microsoft XP un Linux Kubuntu (Gutsy) par to tikai naudas sodu. Citas OS es nevaru instalēt ir Fedora. Mēģinot instalēt Microsoft Vista Disk zābaki augšu, un to var atrast un formātu cieto disku. Bet instalācijas laikā progress bar sasalst un tas tikai nav iet nekur pēc tam stundām. Es arī zinu, vista cd darbiem, jo es to izmantot uz citiem datoriem tikai naudas sodu. Vairāk informācijas tomēr ir tas, ka sākumā es nevarēju instalēt Ubuntu uz to, kamēr es atlaidinātas BIOS un atjaunina jmicron kontrolieris uz kuģa. Ja kāds zina kas varētu būt nepareizi, būtu pārsteidzošs. Man nav tādas, kam QUAD CORE datoru un stāsta ppl to nevar palaist vista lol .. |
|
| |||
| |||
| Hey tas neattiecas uz linux un rezerves os sistēmu .... ITS Microsoft un jautājums ir saistīts ar aparatūras saderību .. Es jūtos tā, it kā man bija tā labi vietas. |
![]() |
|
| Bookmarks |