menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

OS inštalačný ťažkosti

Reply

Thread Tools
Old 17. decembra 2007, 17:29
Banned Skupina

Default OS inštalačný ťažkosti

Ahoj všetci von. Mám problém s inštaláciou mojich Windows Vista.
O mojej Rig
Intel Q6600 vodou chladený
MSI P965 NEO Mobo
4 koncerty RAM
260 GB SATA pevný disk

Tak ako tak jsem tento počítač a já mám problémy s inštaláciou Microsoft Vista na to. Ide o to môžem inštalovať Microsoft XP a Linux Kubuntu (energický) na to prostě v pohodě. Ostatné OS nedá inštalovať, že je Fedora. Pri pokuse o inštaláciu systému Microsoft Vista disku topánky a je možné nájsť a formátovania pevného disku. Ale počas inštalácie pokrok bar zamrzne, a to prostě nemá ísť kamkoľvek po hodiny. Vím taky o priehľad cd funguje, pretože som ju používať na iných počítačoch, prostě v pohodě.
Niektoré ďalšie informácie je, že aj keď na prvý som nebol schopný nainštalovať ubuntu na to, až jsem zasvítil BIOS a aktualizovaná JMicron radiče na doske. Ak niekto vie, čo by mohlo byť zle, že by bolo úžasné. I nemajú so štyroch-jádrové procesory počítača a rozprávajú PPL ju nemožno spustiť Vista lol ..
Old 18.prosince 2007, 11:32
Banned Skupina

Default OS inštalačný ťažkosti

Hej toto netýka linux a alternatívne OS .... Microsoft a jeho vydanie je v dôsledku hardvérovej kompatibility .. Mám pocit, ako keď som ju na správnom mieste.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.