![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj všetci von. Mám problém s inštaláciou mojich Windows Vista. O mojej Rig Intel Q6600 vodou chladený MSI P965 NEO Mobo 4 koncerty RAM 260 GB SATA pevný disk Tak ako tak jsem tento počítač a já mám problémy s inštaláciou Microsoft Vista na to. Ide o to môžem inštalovať Microsoft XP a Linux Kubuntu (energický) na to prostě v pohodě. Ostatné OS nedá inštalovať, že je Fedora. Pri pokuse o inštaláciu systému Microsoft Vista disku topánky a je možné nájsť a formátovania pevného disku. Ale počas inštalácie pokrok bar zamrzne, a to prostě nemá ísť kamkoľvek po hodiny. Vím taky o priehľad cd funguje, pretože som ju používať na iných počítačoch, prostě v pohodě. Niektoré ďalšie informácie je, že aj keď na prvý som nebol schopný nainštalovať ubuntu na to, až jsem zasvítil BIOS a aktualizovaná JMicron radiče na doske. Ak niekto vie, čo by mohlo byť zle, že by bolo úžasné. I nemajú so štyroch-jádrové procesory počítača a rozprávajú PPL ju nemožno spustiť Vista lol .. |
|
| |||
| |||
| Hej toto netýka linux a alternatívne OS .... Microsoft a jeho vydanie je v dôsledku hardvérovej kompatibility .. Mám pocit, ako keď som ju na správnom mieste. |