![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хеј свима вани. Имам питање моје инсталирате систем Уиндоус Виста. О мој катарка Интел К6600 хлађен водом МСИ П965 Нео мобо 4 наступе РАМ 260 ГБ САТА хард диск Аныуаыс сам овог рачунара, а ја сам невоља што инсталирате Мицрософт Виста на себи. Ствар је да могу да инсталирате Мицрософт КСП и Линукс Кубунту (Гутсы) на то сасвим у реду. Други ОС не могу да је инсталирате на Федора. При покушају да инсталирате Мицрософт Виста Диск ципеле и она може наћи и форматирате тврди диск. Но, током инсталације напредак фреезес бар па то праведан не иде нигде после тога сатима. ЈА исто тако да зна видик цд ради јер сам га користити и на другим рачунарима сасвим у реду. Неки више информација иако је то у почетку сам била у могућности да инсталирате убунту на њој док сам бљескале БИОС и ажурирали јмицрон контролер на плочи. Ако било ко зна шта би могло бити погрешно би било изненађујуће. Ја не уживају имати Куад цоре рачунар и говорим ппл не може покренути видик лол .. |
|
| |||
| |||
| Хеы то не забрињава Линукс ос и алтернативни системи .... ИТС Мицрософт и питање је због компатибилности хардвера .. Осећам као да сам га у правом месту. |