мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

ОС инсталације Уоес

Reply

Тхреад Тоолс
Old 17 про 2007, 17:29
Аустин Гроуп

Default ОС инсталације Уоес

Хеј свима вани. Имам питање моје инсталирате систем Уиндоус Виста.
О мој катарка
Интел К6600 хлађен водом
МСИ П965 Нео мобо
4 наступе РАМ
260 ГБ САТА хард диск

Аныуаыс сам овог рачунара, а ја сам невоља што инсталирате Мицрософт Виста на себи. Ствар је да могу да инсталирате Мицрософт КСП и Линукс Кубунту (Гутсы) на то сасвим у реду. Други ОС не могу да је инсталирате на Федора. При покушају да инсталирате Мицрософт Виста Диск ципеле и она може наћи и форматирате тврди диск. Но, током инсталације напредак фреезес бар па то праведан не иде нигде после тога сатима. ЈА исто тако да зна видик цд ради јер сам га користити и на другим рачунарима сасвим у реду.
Неки више информација иако је то у почетку сам била у могућности да инсталирате убунту на њој док сам бљескале БИОС и ажурирали јмицрон контролер на плочи. Ако било ко зна шта би могло бити погрешно би било изненађујуће. Ја не уживају имати Куад цоре рачунар и говорим ппл не може покренути видик лол ..
Old 18. Нов 2007, 11:32
Аустин Гроуп

Default ОС инсталације Уоес

Хеы то не забрињава Линукс ос и алтернативни системи .... ИТС Мицрософт и питање је због компатибилности хардвера .. Осећам као да сам га у правом месту.
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц