![]() |
|
| |||
| |||
| Hey orada herkes. Ben bir sorun Vista'da Windows yükleyerek yaşıyorum. Benim Rig Hakkında Intel Q6600 su soğutmalı MSI P965 NEO mobo RAM 4 Gb'lik 260 GB SATA sabit disk Zaten bu bilgisayar var ve bu sorun Microsoft Vista yüklemeden yaşıyorum. Şey ben sadece iyi Microsoft XP ve Linux Kubuntu (cesur) yüklemek olabilir. Ben Fedora üzerinde diğer işletim sistemi yükleyemezsiniz. Disk botlar Microsoft Vista kadar yüklemeye çalışırken ve bulabilirsiniz biçimini sabit disk. Ancak, yükleme sırasında ilerleme çubuğu donuyor ve sadece herhangi bir yere gitmek değildir saat sonra. Ayrıca, çünkü diğer bilgisayarlara iyi kullanmak Vista eserlerini CD biliyorum. Kadar BIOS flashed ve güncellenen kurulunda JMicron kontrol aygıtı bazıları daha fazla bilgi de bu I Ubuntu üzerine yükleyemedi ilk. Eğer herkes ne harika olurdu yanlış olabilir biliyor. Ben dört çekirdekli bilgisayara sahip eğleniyoruz ve söylüyorum bu lol .. Vista çalıştırmak değil ppl |
|
| |||
| |||
| Hey bu endişe Linux ve alternatif bütün sistemleri bu .... ITS MICROSOFT ve sorunun donanım uyumluluğu .. kaynaklanıyor Ben sanki ben doğru yerde olduğunu hissediyorum. |