менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Woes Установка ОС

Reply

Різьба Інструменти
Old 17 грудня 2007, 17:29
Забороненої угруповання

Default Woes Установка ОС

Ей все там. У мене виникають проблеми установки моєї Windows Vista.
Про моє Ріг
Intel Q6600 з водяним охолодженням
MSI P965 NEO плат
4 гігабайтами оперативної RAM
260 GB SATA Hard Drive

У будь-якому випадку мене є комп'ютер і в мене виникли проблеми з установкою Microsoft Vista на ньому. Річ у тому, я можу встановити Microsoft XP і Linux Kubuntu (Gutsy) на це просто чудово. Інший ОС я не можу встановити на ньому Fedora. При спробі встановити Microsoft Vista, диск завантажується і його можна знайти і форматування жорсткого диска. Але під час установки індикатора замерзає, і він просто не нікуди після цього протягом декількох годин. Я також знаю Vista CD працює, тому що я використовую його на інші комп'ютери, просто чудово.
Деякі більше інформації, однак, що спочатку я не зміг встановити Ubuntu на ньому, поки я не блиснув і оновлений BIOS контролера JMicron на дошці. Якщо хто знає, що може бути неправильно було б дивно. Я не насолоджуватися з чотирьохядерними комп'ютері основні й кажу PPL вона не може рухатися Vista LOL ..
Old 18 грудня 2007, 11:32
Забороненої угруповання

Default Woes Установка ОС

HeY це не Linux заклопотаність і альтернативних операційних системах .... ЇЇ Майкрософт і проблема пов'язана з сумісністю апаратного .. Я відчуваю, як ніби я його в правильному місці.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Перспектива Sig Woes chris357 Операційні системи Windows 4 21 січня 2009 21:21
Бедах Коліщатко SocialWarfare Генеральний обладнання чат 9 22 липня 2008 12:02
Бедах дебетова карта! Mike0001 Off Topic Discussion 2 23 квітня 2008 04:29
Відеокарта біди, будь ласка, допоможіть! mark99 Графічні карти & Монітори 19 11 липня 2007 23:09
Нортон біди Кобальт Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 4 21 жовтня 2006 15:58
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.