![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти. Наскоро добавени друг Windows XP Home към друг твърд диск ли сте купили ако е готов за неспазване на основните шофиране случва. Аз бях взел нов твърд диск на компютъра, но когато видите POST екрана, тя казва, че сте Има две операционни системи на Windows XP Home и кои мога да искам да използвам? Аз искам да се отърва от това писмо и нека компютърът обувка горе, без грешки. Аз мога само начално един от ОС на иначе, защото другият е на твърдия диск заседание в шкаф. Всеки мисли за това? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Моята система: Hybr! Г
|
|
| |||
| |||
| Благодарение на Дейв, аз ще погледна в това. Ще споделите ли. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имах този проблем, следвайте ръководството работи перфектно;)
| |||
| |||
| Всички ОК сега. Аз изглежда да си спомням този Boot.ini файл се чете само. Както вече сте се намира подобен проблем преди, явно това не е защото ви процедура работи. Благодаря толкова много да не осъзнаваш колко много, че е досадно мен. |
|
| |||
| |||
| Na, Boot.ini е напълно редактиране. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Инсталиране на операционни системи на USB | Coolyxxx | Общи Софтуер Чат | 7 | 2-ро Mar 2009 16:50 |
| Можете ли да е инсталиран Windows - Ei Системи направи операционната система CD | antbann | Windows операционни системи | 2 | 14 Feb 2009 12:38 |
| Ръководства инсталиране на 2 операционни системи | fishking | Общи Софтуер Чат | 2 | 3 Дек 2007 07:10 |
| Свободно операционни системи от Microsoft, Vista, XP, и т.н. | SocialWarfare | Windows операционни системи | 7 | 18 Окт 2007 04:44 |
| Сравняване на операционните системи! | superfly | Общи Софтуер Чат | 4 | 24 април 2007 06:42 |
| Нишка Инструменти | |
| |