![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nazdar. Nedávno jsem přidala další Windows XP Home na jiný pevný disk jsem koupil připraven k selhání, pokud je hlavní pohon se bude dít. Jsem si vzal nový pevný disk z počítače, ale když vidím POST obrazovce je napsáno Mám dva operační systémy Windows XP Home a který z nich si chci použít? Chci se zbavit této zprávy a nechat počítač spustit bez problému. Mohu jen boot jeden z OS to stejně, protože ten druhý je na pevném disku posezení v skříňky. Jakékoli myšlenky na to? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Můj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Díky Dave, uvidíme, že podívat se do. Vám vědět. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Měl jsem tento problém, postupujte podle průvodce to funguje dokonalý;)
| |||
| |||
| Vše ok teď. I zdá se, pamatujte toto boot.ini soubor pouze pro čtení. Jak jsem přišel přes podobný problém dříve, samozřejmě, že to není proto, že váš postup pracoval. Díky moc nemusíte uvědomit, jak moc mě to bylo nepříjemný. |
|
| |||
| |||
| Na, boot.ini je plně editovatelné. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Instalace operačních systémů na USB | Coolyxxx | Obecné Software Chat | 7 | 2. března 2009 16:50 |
| Dostanete Windows Instalovaný - Ei systémy, aby operační systém CD | antbann | Operační systémy Windows | 2 | 14. února 2009 12:38 |
| Průvodci instalací 2 Operační systémy | fishking | Obecné Software Chat | 2 | 3. prosince 2007 07:10 |
| Volný Operační systémy od společnosti Microsoft, Vista, XP, atd. | SocialWarfare | Operační systémy Windows | 7 | 18. října 2007 04:44 |
| Porovnávání operačních systémů! | superfly | Obecné Software Chat | 4 | 24. dubna 2007 06:42 |
| Thread Nástroje | |
| |