![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok. Nedavno sam dodao još jedan Windows XP Home na drugi hard disk kupio sam spreman za neuspjeh ako je glavni pogon dogodi. Ja sam uzeo novi hard disk iz računala ali kad vidim POST ekranu piše Imam dvije operacijske sustave Windows XP Home i koje mi želite koristiti? JA ištanje da biste dobili osloboditi od ove poruke i neka čizma gore računalo, bez greške. Ja mogu samo neki od boot OS-a jer je ionako drugi je na tvrdom disku sjedio u ormar. Bilo koja misli na to? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Hvala Dave, ja ću gledati na to. Će Vas o tome. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Imao sam ovaj problem slijedite upute funkcionira savršeno;)
| |||
| |||
| Sve u redu sada. Čini se da ću zapamtiti ovaj boot.ini datoteka je read only. Kao što sam naići na sličan problem prije, očito se ne radi jer vaš postupak radili. Hvala vam toliko ne shvate koliko je to smeta mi. |
|
| |||
| |||
| Na, boot.ini je kompletno urediti. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Instalacija operativnog sustava na USB | Coolyxxx | Općenito Software Chat | 7 | 2. ožujak 2009 16:50 |
| Mogu dobiti Windows instaliran - EI Sustavi napraviti CD operativnog sustava | antbann | Windows Operating Systems | 2 | 14. veljača 2009 12:38 |
| Vodiči instalirate Operacijski sustavi 2 | fishking | Općenito Software Chat | 2 | 3. prosinac 2007 07:10 |
| Besplatni operacijski sustavi tvrtke Microsoft, Vidik, XP, etc | SocialWarfare | Windows Operating Systems | 7 | 18. listopad 2007 04:44 |
| Usporedbom operativnih sustava! | superfly | Općenito Software Chat | 4 | 24. travanj 2007 06:42 |
| Thread Tools | |
| |