![]() |
|
| |||
| |||
| הי. לאחרונה הוספנו עוד ב-Windows XP Home אחרת הכונן הקשיח אני כבר קניתי מוכן במקרה של כשל בכונן הראשי קורה. אני כבר נלקח החדש הכונן הקשיח של המחשב אך כאשר אני רואה את הפרסום המסך אני אומר את זה כבר יש שתי מערכות הפעלה של Windows XP Home ו איזה מהם אני רוצה להשתמש? אני רוצה להיפטר הודעה זו ולתת את האתחול של המחשב ללא תקלות. אני יכול רק אתחול אחד של מערכת ההפעלה, בכל מקרה, כי הוא אחד אחר על הכונן הקשיח יושב בתוך ארון. כל המחשבות על זה? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ המערכת שלי: Hybr! ד
|
|
| |||
| |||
| תודה דייב, אני מתכוון לבדוק את זה. נודיע לך. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| היה לי את הבעיה בצע את המדריך זה עובד מושלם;)
| |||
| |||
| הכל בסדר עכשיו. אני זוכר את זה נראה היה לקרוא את הקובץ Boot.ini בלבד. כפי שאני כבר להתקל בבעיה דומה בעבר, ברור כי זה לא עובד את ההליך. תודה רבה אתה לא מבין עד כמה זה היה מרגיז אותי. |
|
| |||
| |||
| Na, הוא מלא Boot.ini לעריכה. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| התקנת מערכות הפעלה מסוג USB | Coolyxxx | כללי תוכנות צ 'אט | 7 | 2nd מרץ 2009 16:50 |
| האם אתה מצליח Windows מותקן - ei מערכות להפוך התקליטור של מערכת ההפעלה | antbann | מערכות ההפעלה Windows | 2 | 14th פברואר 2009 12:38 |
| מדריכי התקנת 2 מערכות הפעלה | fishking | כללי תוכנות צ 'אט | 2 | 3rd דצמבר 2007 07:10 |
| חינם מערכות הפעלה של Microsoft, Vista, XP, וכו ' | SocialWarfare | מערכות ההפעלה Windows | 7 | 18 אוקטובר 2007 04:44 |
| השוואה בין מערכות ההפעלה! | superfly | כללי תוכנות צ 'אט | 4 | 24 אפריל 2007 06:42 |
| שרשרת כלים | |
| |